Ο ρεμπέτης που έγινε viral με το πρόστιμο για το κορονοπάρτι: Έκανα το γούστο μου, θα το πληρώσω

Η πανδημία και η παραβίαση της απαγόρευσης συναθροίσεων έφερε στην επικαιρότητα τον Θεσσαλονικιό ρεμπέτη, Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου, ο οποίος διοργάνωσε ένα κορονοπάρτι και δυστυχώς για εκείνον τον “κάρφωσε” στην αστυνομία ο πρώην σύντροφος της κοπέλας του. Έτσι του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, αλλά η συνέντευξη που έδωσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega έγινε viral. Χθες το βράδυ, ο ρεμπέτης Κουτσαβάκης, βρέθηκε στο στούντιο του The 2night Show και μίλησε σχετικά με το κορονο- πάρτι και το «Ρε Ματζόρε» του.

Ο Κωνσταντίνος μιλάει για τους μπελάδες του με την αστυνομία, την εμπειρία του στο δικαστήριο, το πρόστιμο των 3.000 ευρώ που του επιβλήθηκε και δηλώνει έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες.

“Μετά από αυτό το σκηνικό που μου συνέβη, με πήραν χιλιάδες άνθρωποι” δήλωσε. “Το τριχίλιαρο δεν μπορεί να με επηρεάσει εμένα. Θα πιεστώ λίγο, ξέρω ότι έχω ανθρώπους που με αγαπάνε και θα με στηρίξουν. Δεν θέλω βέβαια λεφτά, δεν θα ζητήσω ποτέ λεφτά για το δικό μου γούστο που έκανα” είπε σχετικά με το πρόστιμο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ