Η εκπληκτική παραλία του Αιγαίου στην οποία μπορείτε να πάτε… οδηγώντας – ΒΙΝΤΕΟ από drone

Γίνεται να κολυμπήσετε σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του Αιγαίου πελάγους, χωρίς να χρειαστεί να μπείτε σε πλοίο; Κι όμως γίνεται. Σε απόσταση περίπου δύο ωρών από την Αθήνα, με το αυτοκίνητο, βρίσκεται η παραλία Άγιος Δημήτριος στην ανατολική Εύβοια. Είναι μια από τις ομορφότερες παραλίες όχι μόνο της Εύβοιας, αλλά ολόκληρου του Αιγαίου.

Είναι μια μαγευτική παραλία στην οποία καταλήγει το φαράγγι του Αγίου Δημητρίου, ενώ λίγο πριν συναντάμε και ένα υπέροχο σπήλαιο ανοιχτού τύπου με υπέροχους τεράστιους σταλακτίτες.

Πρόκειται για μία μαγευτική απλωτή παραλία με βοτσαλάκι στη μεγαλύτερη έκτασή της και άμμο στη μια άκρη της. Τα νερά είναι καταγάλανα και φυσικά πεντακάθαρα.

Πώς φτάνετε στην παραλία

Η πρόσβαση στην παραλία (135km) από Χαλκίδα γίνεται οδικώς από τον κεντρικό οδικό άξονα της Νότιας Εύβοιας, μετά το Αλιβέρι στα Λέπουρα δεξιά για Κάρυστο. Στη διασταύρωση Μαρμαρίου κάνετε αριστερά για Άγιο Δημήτριο. Η απόσταση που απομένει είναι περίπου 30 χιλιόμετρα και φτάσατε. Η παραλία του Αγίου Δημητρίου θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό καθώς το τοπίο είναι εκπληκτικό. Το τυρκουάζ συναντά το βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου και σε συνδυασμό με την άγρια φύση της Νότιας Εύβοιας και τον ποταμό που εκβάλλει στην παραλία συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό. Ένα σκηνικό που μπορεί να συναντήσει κανείς μόνο στην ομορφότερη χώρα του κόσμου, την Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο από Drone της ομάδας UpStories

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ