Η δήμαρχος Πεντέλης στο enikos.gr για την επίθεση με μπογιές: Ήταν μία αποτυχημένη προσπάθεια εκφοβισμού

Επίθεση με μπογιές δέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης το δημαρχείο της Πεντέλης. Συγκεκριμένα, άγνωστοι έβαψαν με μπογιές την είσοδο του δημαρχείου και πέταξαν τρικάκια, τα οποία τάσσονταν υπέρ της φιλοξενίας μεταναστών στην περιοχή.

Συνθήματα όπως «θέλουμε πρόσφυγες συμμαθητές, μετανάστριες γειτόνισσες και κλωτσιές στους φασίστες» , «θέλουμε μετανάστες σε όλες τις γειτονιές, πρόβλημα είστε εσείς ξεφτίλες ρατσιστές» και «δεν θέλει μετανάστες ανήλικα παιδιά η ρατσίστρια δήμαρχος Δ. Κεχαγιά», ανέφεραν τα τρικάκια που βρέθηκαν στην είσοδο του δημαρχείου.

Το enikos.gr επικοινώνησε με την δήμαρχο της περιοχής Δήμητρα Κεχαγιά η οποία υπογράμμισε πως «δεν πρόκειται να αλλάξουμε τη διατύπωση που έχουμε κάνει, το νοσοκομείο Μπόμπολα δεν μπορεί να δεχθεί μετανάστες. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στην τοποθέτησή μας, ήταν μία αποτυχημένη προσπάθεια εκφοβισμού».

«Όταν η κυβέρνηση μας αναλύσει το σχέδιο της κάτω από ένα περιφερειακό σχεδιασμό, εμείς θα συζητήσουμε και θα δούμε σε ποιους χώρους μπορούν να φιλοξενηθούν οι μετανάστες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ