«Η Άρτεμις ζει – Κι αν δε θέλει να ξέρουν πού βρίσκεται;» – Νέα μαρτυρία για την εξαφάνιση της 19χρονης

Μάρτυρας φαίνεται ότι έδωσε σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση εξαφάνισης της Αρτέμιδας, από το Κορωπί.

«Ήταν η Άρτεμις»: Eξελίξεις στην υπόθεση της κοπέλας που εξαφανίστηκε πριν από δύο χρόνια

Η μάρτυρας επικοινώνησε με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και έδωσε πληροφορίες, οι οποίες ταυτίζονται με κάποιες άλλες που έχει στη διάθεσή της και η οικογένεια, όπως είπε η Ζήνα Κουτσελίνη. Σημείωσε, επίσης, ότι την συγκεκριμένη μαρτυρία την έδωσε στον δικηγόρο της οικογένειας, προκειμένου να την διαχειριστεί με την ελληνική αστυνομία.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας, δήλωσε: «Καταθέσαμε την μαρτυρία στο Ανθρωποκτονιών μαζί με τους γονείς της Άρτεμις. Είναι μια μαρτυρία που πρέπει να ελεγχθεί άμεσα. Πολλά στοιχεία έχουμε δώσει και στην ελληνική δικαιοσύνη και στο Ανθρωποκτονιών, όμως έχουμε πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στην υπόθεση. Η οικογένεια έχει ζητήσει και πλέον απαιτεί να μιλήσει με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα».

Εξαφάνιση 19χρονης: “Η Άρτεμις είναι ζωντανή, ψάξτε εκεί που την κρατάνε” – Η περίεργη επιστολή στον δικηγόρο της οικογένειας

«Έγιναν λάθη και η οικογένεια είναι αγανακτισμένη», πρόσθεσε ο δικηγόρος. Όπως είπε, «πρέπει η ΕΛ.ΑΣ. να σκύψει και να βοηθήσει την οικογένεια».

Κατερινόπουλος: Το κορίτσι ζει – Κι αν δε θέλει να ξέρουν πού βρίσκεται;

Οι γονείς της Αρτέμιδας έχουν εξαντληθεί ψυχολογικά απ’ όλες τις καταγγελλόμενες καθυστερήσεις τους τελευταίους 29 μήνες. Κάθε μέρα αγωνιούν ολοένα και περισσότερα για την τύχη της κόρης τους. Το μόνο που θέλουν να ξέρουν είναι, εάν είναι καλά.

Συνεχίζεται το θρίλερ εξαφάνισης της Άρτεμις: “Ανησυχούμε για τα χειρότερα”

Οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή προκάλεσαν την αντίδραση και του ταξίαρχου εν αποστρατεία, Θανάση Κατερινόπουλου, ο οποίος είπε: «Όλοι πίστευαν στην αρχή ήταν ότι η Άρτεμις είναι νεκρή, ο μόνος που πίστευα ‘οτι είναι ζωντανή είμαι εγώ και δεν το πίστευα τυχαία. Η Άρτεμις σήμερα είναι 22 ετών. Δεν κάνω τον συνήγορο κανενός. Εάν η Άρτεμις δεν θέλει να μάυει ποτέ η οικογένεια της πού βρίσκεται, έχει υποχρέωση η αστυνομία να ενημερώσει την οικογένεια; Η κοπέλα αυτή μπορεί να θέλει να μην μάθουν ποτέ πού είναι. Είναι εν ζωή, το ξέρουμε όλοι, αλλά τι γίνεται νομικά;».

Απαντώντας, ο δικηγόρος της οικογένειας είπε: «Έχει γίνει μια μήνυση για ανθρωποκτονία και μια για αρπαγή, τις έχει κάνει η οικογένεια, η οποία σαφώς πρέπει να πάρει την απάντηση. Όμως πέραν του νομικού, υπάρχει και η ηθική πλευρά: η οικογένεια ψάχνει το παιδί της, πρέπει η αστυνομία να δώσει μία απάντηση».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ