Συνεχίζεται το θρίλερ εξαφάνισης της Άρτεμις: “Ανησυχούμε για τα χειρότερα”

Συνεχίζεται το θρίλερ εξαφάνισης της Άρτεμις από το Κορωπί πριν από 17 μήνες.

Στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ’ μίλησαν δύο φίλες της για την περίεργη εξαφάνιση της.

Σημειώνουμε πως την υπόθεση χειρίζεται πλέον το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχει ανοίξει νέο κύκλο ερευνών και καταθέσεων.

“Μεγαλώσαμε μαζί με την Άρτεμις. Με έχει στεναχωρήσει αυτό που έγινε, ελπίζουμε να είναι καλά. Η Άρτεμις ήταν κλειστή σαν χαρακτήρας. Μας έλεγε λίγα πράγματα, δεν μας μιλούσε για τα ερωτικά της θέματα.  Προβλήματα σοβαρά δεν είχε, έψαχνε δουλειά από όσο ξέρω. Όλα ήταν φυσιολογικά στο σπίτι της. Με τον νεαρό που βρέθηκε δεν ξέραμε κάτι παραπάνω, είχαν συναντηθεί και είχαν πιεί καφέ. Τη μια φορά ήμουν και εγώ μαζί. Είχαμε πάει σε μια παραλία. Ήταν μια απλή γνωριμία. Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί. Θέλω να πιστεύω ότι είναι καλά, ανησυχούμε και ελπίζουμε να γυρίσει γρήγορα” είπε η μια στενή της φίλη.

“Στις 9 Ιουλίου της είχα στείλει μήνυμα, μου απάντησε ότι ήταν σπίτι και πήγε στη θάλασσα μόνη για μπάνιο. Μου φάνηκε περίεργο. Νομίζω στη Βάρκιζα, μετά ήταν όλα καλά τα πράγματα, δεν αντιληφθήκαμε κάτι και μετά ότι έγινε τον Οκτώβριο. Ή έφυγε μόνη της ξανά επειδή δεν είχε περάσει στη σχολή νηπιαγωγών ή μπορεί να την απήγαγαν, είναι περίεργο” είπε μια δεύτερη φίλη της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ