Η απάντηση του “δεσπότη με τα κόκκινα ράσα” για τα… ξανθά μαλλιά και το μοχίτο

Σάλος έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα με τον αυτοαποκαλούμενο «Μητροπολίτη Ευρώπης», ο οποίος δίνει απαντήσεις για το λαμπερό ξανθό χρώμα στα μαλλιά του και τα γένια του. Βέβαια δεν έχουν περάσει απαρατήρητα ούτε τα έγχρωμα ράσα του «δεσπότη» ο οποίος προτιμά να φορά, εκτός από μαύρα, και λευκά με χρυσές λεπτομέρειες, βυσσινί, αλλά και σιέλ.

Ο ίδιος απαντά πως είναι ξανθός εκ γενετής. «Είμαι απλά ανθρώπινος απλός. Είπαν ότι βάφω τα μαλλιά μου για να μοιάζω με Ρώσο. Δεν πρόσεξαν πως είμαι ξανθός από πατέρα και μητέρα».

Όπως σημειώνει ο Ιλαρίων, του αρέσει να φροντίζει τον εαυτό του και βάζει μαλακτική κρέμα και αρώματα τόσο στα μαλλιά όσο και στα γένια του «για να μη μυρίζω από το φαγητό ούτε να γρατζουνάω τους πιστούς»

Σε ότι αφορά τις φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να απολαμβάνει το ποτό του, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι τραβηγμένες με την άδεια του και τις δημοσίευσε στο Facebook: «κινούμαι ως κανονικός άνθρωπος, μπορώ να κάνω μπάνιο με το μαγιό μου και μου αρέσει να πίνω συγκεκριμένα ποτά. Αυτά είναι η βότκα με λεμόνι, με πολύ πάγο και πάντα σε χαμηλό ποτήρι και το μοχίτο γιατί μου αρέσει η γεύση του δυόσμου. Άλλος μπορούσε να φάει παγωτό, εγώ ήπια μοχίτο και έβγαλα φωτογραφία».

Ο πρώην διακοσμητής εσωτερικών χώρων λέει ότι πράγματι έχει μία ζωή που δεν θυμίζει κληρικό, όπως «αυτούς τους έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και να ακούμε», ενώ ενδιαφέρεται για την πολιτική και ίσως ασχοληθεί μαζί της.

«Κρίνομαι ως κληρικός και ως κληρικός έχω να αποδείξω το έργο μου. Ως λαϊκός πριν, βεβαίως και έκανα λάθη» σημειώνει ο πρώην διακοσμητής. 

 

Πηγή εφημερίδα “Espresso”

Διαβάστε επίσης:

Η φωτογραφία του “δεσπότη” στο Προεδρικό Μέγαρο – Τι έγραψε στο Facebook

Το ξενοδοχείο των “θαυμάτων” του “δεσπότη με τα κόκκινα ράσα” – ΦΩΤΟ

 Απειλεί θεούς και δαίμονες – Τι λέει ο “δεσπότης” με το κόκκινο ράσο

Ο μητροπολίτης “μαϊμού” της Κρήτης και τα… θαύματα -Όλες οι αντιδράσεις

Σάλος με τον “δεσπότη” με το κόκκινο ράσο – ΦΩΤΟ

Σάλος στην Κρήτη με τον “μητροπολίτη” που υπόσχεται θαύματα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ