Η 32χρονη που κατηγορείται ότι έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι: Με χτυπούσε, ήταν πολύ επικίνδυνος

«Δεν έσπρωξα τον σύντροφό μου από το μπαλκόνι. Είχαμε καβγαδίσει. Με χτύπαγε. Φοβήθηκα… ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και ήταν πολύ επικίνδυνος», υποστήριξε η 32χρονη Ελληνολιβανέζα καλλονή, μιλώντας στην Realnews. H Ειρήνη Λύρη αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, μετά την πτώση του 39χρονου συντρόφου της από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του πολυτελούς διαμερίσματος όπου διέμεναν στη Βούλα.

Όπως αποκαλύπτει η νεαρή γυναίκα, εκείνη την ημέρα αναγκάστηκε να καλέσει τρεις φορές την αστυνομία ζητώντας βοήθεια, καθώς ο σύντροφός της είχε καταναλώσει αλκοόλ σε συνδυασμό με ναρκωτικές ουσίες και βρισκόταν εκτός εαυτού.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στη ”βουτιά” του άτυχου ξενοδόχου στο κενό, λέει: «Μετά τις κλήσεις μου στην αστυνομία, εκείνος επιχείρησε να αποδράσει. Εκτιμώ ότι μάλλον στην κατάσταση που ήταν έπεσε από το μπαλκόνι. Ίσως σκαρφάλωσε στον δεύτερο όροφο. Είναι ψηλός…», σημειώνει η μελαχρινή καλλονή, η οποία όπως ισχυρίζεται, τη στιγμή της πτώσης του συντρόφου της βρισκόταν τρομοκρατημένη στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

Μάλιστα, η 32χρονη αποκαλύπτει ότι είχε προηγηθεί άγριος καβγάς μεταξύ τους. «Όλα οφείλονται στην υπερβολική χρήση. Είχα έρθει αντιμέτωπη με συχνά επεισόδια βίας εκ μέρους του στο παρελθόν , τονίζει η 32χρονη , η οποία επαναλαμβάνει ότι είναι αθώα. «Είμαι βέβαιη ότι σύντομα θα αποδειχθεί η αθωώτητά μου. Θέλω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια. Θα του συμπαρασταθώ όσο μπορώ».

Πηγή: REALNEWS

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ