Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Τα πρώτα λόγια του 39χρονου δράστη στους αστυνομικούς

«Είμαι τοξικομανής, έχω νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο». Αυτά φέρονται να ήταν τα πρώτα λόγια του 39χρονου δράστη στους αστυνομικούς, που τον συνέλαβαν μετά την άγρια δολοφονία της 28χρονης πρώην συντρόφου του, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ενώ οι αστυνομικοί ρωτούσαν τον 39χρονο δράστη για το έγκλημα που μόλις είχε διαπράξει, εκείνος απέφευγε να απαντήσει και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν ψέλλισε ούτε κουβέντα για την πρώην σύντροφό του, που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έξω από το Τμήμα όπου είχε σπεύσει να τον καταγγείλει και να ζητήσει βοήθεια.

Ο εισαγγελέας, όπου οδηγήθηκε στη συνέχεια, συναίνεσε στο να μεταφερθεί σε δημόσιο ψυχιατρείο προκειμένου να εξεταστεί, αλλά επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμος γιατρός και θα έληγε το αυτόφωρο, τελικά τον οδήγησαν εκ νέου στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του δράστη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δίκη του χρήση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ