Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Συντετριμμένοι οι φίλοι της 46χρονης – «Ήταν ένας άγγελος» – ΒΙΝΤΕΟ

Ως έναν άγγελο περιγράφουν το θύμα της νέας γυναικοκτονίας στο Κουκάκι οι φίλοι και οι συγγενείς της. Όπως τονίζουν, υπεραγαπούσε τα παιδιά της και δεν μιλούσε για την ενδοοικογενειακή βία που αντιμετώπιζε.

Απαρηγόρητοι οι φίλοι και οι συγγενείς της 46χρονης Κατερίνας παλεύουν να διαχειριστούν την τραγική είδηση του χαμού της.

«Άγγελος. Χαμογελαστή. Δεν ξέρω πώς να την αποχαιρετήσω»

«Το είδα το πρωί, μόλις άνοιξε το ίντερνετ. Χθες είχα γενέθλια και μου έστειλε ευχές. Δεν της έγραψα τίποτα. Δεν ήξερα ότι θα φύγει για πάντα. Δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος σαν και αυτή. Άγγελος. Χαμογελαστή, να σε βοηθήσει, τα πάντα. Δεν ξέρω πώς να την αποχαιρετήσω» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ένας φίλος της 46χρονης. «Δεν μας είχε πει ποτέ για τον γάμο της. Πάντα την έβλεπες χαρούμενη, χαμογελαστή. Για τα παιδιά της μιλούσε συνέχεια. “Ο Ζήσης μου” για τον άνδρα της. Δεν μου είπε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι θα φτάνανε σε αυτό το σημείο. Πριν άκουσα ότι χώρισαν για ένα διάστημα. Δεν μου είχε αναφερθεί ποτέ για αυτό το θέμα» συμπλήρωσε.

«Είχε αφιερωθεί στον δρόμο του θεού τα τελευταία χρόνια»

«Τώρα βρίσκομαι σε σοκ γιατί πόλις το έμαθα. Μία πολύ ήρεμη γυναίκα. Ήταν ήρεμη δύναμη και στις συμβουλές που μου έδινε. Δεν είχα καταλάβει ότι περνάει ένα δράμα μέσα στο σπίτι της» τόνισε φίλη της 46χρονης. Και πρόσθεσε: «Μου είχες φέρει εικόνες από τα Ιεροσόλυμα, χώμα, μύρο. Με συμβούλευε. Μου έλεγε να μην απελπίζομαι, είχε αφιερωθεί στον δρόμο του θεού τα τελευταία χρόνια».

«Μίλα, κάποιο αυτί θα σε ακούσει» λέει η αδερφή της 46χρονης

Η αδερφή της 46χρονης με μία ανάρτησή της στο facebook παρακινεί όλα τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας να μην φοβούνται και να μιλήσουν. «Μίλα, κάποιο αυτί θα σε ακούσει» έγραψε στο μήνυμά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ