Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο δράστης – «Παίζαμε με το όπλο και εκπυρσοκρότησε» υποστηρίζει ο 39χρονος

Με σκυμμένο το κεφάλι και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, χωρίς να πει κουβέντα, αποχώρησε από το δικαστικό μέγαρο στο Ηράκλειο όπου οδηγήθηκε νωρίτερα ενώπιον του Εισαγγελέα, ο 39χρονος από την Αλβανία που κατηγορείται για τη δολοφονία της 29χρονης συντρόφου του από την Ρουμανία.

Ηράκλειο: «Δεν δούλευε, αυτή τον τάιζε» – Αποκαλυπτικές οι μαρτυρίες για την γυναικοκτονία

Ο άνδρας πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Κατηγορείται ότι πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα στο κεφάλι, τραυματίζοντάς την θανάσιμα στο σπίτι όπου διέμεναν στα Καμίνια.

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Την σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι – Οι μαρτυρίες για συχνούς καβγάδες

Όπως έγραψε χθες το enikos.gr, ο 39χρονος μετά το έγκλημα κάλεσε το ΕΚΑΒ και είπε «ελάτε, σκότωσα την γυναίκα μου». Περίμενε δε, στην είσοδο του σπιτιού τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο. Ο ίδιος επέμεινε, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, cretalive.gr, στην εκδοχή της εκπυρσοκρότησης του όπλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 39χρονος  επικαλέστηκε, με ασυναρτησίες, επιχειρήματα για να δικαιολογήσει το έγκλημα. Προσπάθησε να αποδώσει τη γυναικοκτονία σε δυστύχημα, λέγοντας ότι εκείνος και η νεαρή σύντροφός του, έπαιζαν με το όπλο.

Η αδικοχαμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος με μία σφαίρα καρφωμένη στο κεφάλι ενώ ο άνδρας βρισκόταν από πάνω της.

Ερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το έγκλημα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ