Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τι λέει η δικηγόρος του 55χρονου για τα χάπια που ζήτησε ο πελάτης της

Απάντηση στα όσα αποκάλυψε την Τετάρτη ο συνήγορος των συγγενών της άτυχης φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, στις Πηγές Νέστου στην Καβάλα, έδωσε η συνήγορος υπεράσπισης του 55χρονου δράστη.

Ο κ. Βονικάκης αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο καθ’ ομολογίαν δράστης, τέσσερις ώρες μετά από την δολοφονία, ενώ βρισκόταν ακόμη κλεισμένος με την σορό της γυναίκας στο φαρμακείο και υποτίθεται, σύμφωνα με την δική του εκδοχή, ότι ήθελε να βάλει τέλος στην ζωή του, πραγματοποίησε δύο κλήσεις σε γιατρούς, αναζητώντας συμβουλές και ιατρική βοήθεια, καθώς είχε ανεβάσει πίεση.

“Αν δείτε το χρονικό σημείο που κάνει την αποκάλυψη οι αντίδικη πλευρά, θα δείτε πως έγινε μετά την απολογία του. Ο ίδιος προσκόμισε τα αποδεικτικά στοιχεία των τηλεφωνημάτων αυτών και εμπεριέχονται στο υλικό της δικογραφίας. Το γεγονός αυτό συνέβη και δεν προσπάθησε να το κρύψει” ανέφερε αρχικά η συνήγορος υπεράσπισης 55χρονου, κα Ελπίδα Κεβρεκάκη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αναφορικά με τη διάθεση του 55χρονου να βάλει τέλος στη ζωή του, η κα Κεβρεκάκη επισήμανε πως “έχει προηγηθεί από το οπτικό υλικό η απόπειρα να κόψει τις φλέβες του και στα δύο του χέρια και στον λαιμό, και βλέπει ότι με το να χάνει αίμα δεν επέρχεται ο θάνατος του. Το ότι κάλεσε για τις γιατρούς για χάπια που ρίχνουν την πίεση, δεν ήταν γιατί φοβήθηκε μήπως πάθει εγκεφαλικό, ήταν κάτι που έκανε, καθώς ήθελε να επισπεύσει τον θάνατό του”.

Η δικηγόρος του 55χρονου τόνισε πως ρώτησε τον πελάτη της για το αν στα 14 χρόνια έγγαμου βίου με την φαρμακοποιό υπήρξε κάποιο περιστατικό κακοποίησης της συζύγου του και εκείνος της απάντησε “όχι”. “Έγινε πάνω στον θυμό του, θόλωσε όταν του είπε να χωρίσουν και δεν θα ξαναέβλεπε τα παιδιά”, δήλωσε η κα Κεβρεκάκη σχετικά με το κίνητρο του 55χρονου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ