Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Στο μικροσκόπιο το υλικό από την κάμερα ασφαλείας του φαρμακείου – Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 43χρονης

Οργή και σοκ έχει προκαλέσει στους συγγενείς της 43χρονης Αΐντα η δολοφονία της από τα χέρια του 55χρονου συζύγου της μέσα στο φαρμακείο στην Καβάλα.

Η δολοφονία της γυναίκας ήταν προμελετημένη, υποστηρίζει μέσω του δικηγόρου της η οικογένεια. “Έχουμε συλλέξει υλικό  προκειμένου να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας αφενός και αφετέρου να προετοιμαστούμε  να αποδομήσουμε όλους τους ισχυρισμούς που η υπεράσπιση  πιθανολογούμε ότι θα εγείρει. Αναφορικά δηλαδή με τυχόν ύπαρξη προφανώς, ύπαρξη βρασμού ψυχικής ορμής, που νομίζω ότι θα το επικαλεστεί ο κατηγορούμενος”, είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης, Μανώλης  Βονικάκης, σύμφωνα με τον Alpha.

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι σε βάρος του καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία για το παρελθόν του. “Έχουμε πει συγκεκριμένα πράγματα που έχουμε υλικό από τον πρότερο βίο του  του ανθρώπου αυτού με περιστατικά τα οποία έχουν καταγραφεί σε διάφορα αστυνομικά τμήματα και σε ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κατατεθεί σε βάρος του στο παρελθόν. Τα στοιχεία αυτά δεν αφορούν μόνο το θύμα”.

Η κηδεία έγινε μέσα σε κλίμα οδύνης στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας. Τραγικές φιγούρες τόσο οι γονείς της 43χρονης όσο και τα ανήλικα παιδιά της, αλλά και ο αδελφός της που ταξίδεψε από τις ΗΠΑ για να παρευρεθεί στην κηδεία της αδελφής του. Το ύστατο χαίρε είπαν συγγενείς, φίλοι αλλά και συγχωριανοί, ενώ όλοι εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους και είναι απαρηγόρητοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, o δράστης που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, φρουρούμενος, στο νοσοκομείο Καβάλας και αύριο Δευτέρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο, έχει κλειστεί στον εαυτό του, παραμένει αμετανόητος και λέει συνεχώς ότι τη σκότωσε γιατί τον προσέβαλε.

Στο μικροσκόπιο το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας

Στο μεταξύ, στο μικροσκόπιο των ερευνών της Αστυνομίας είναι το υλικό από το κλειστό κύκλωμα του φαρμακείου στο οποίο έχει καταγραφεί καρέ καρέ η δολοφονία της Αΐντας από τον σύζυγό της, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Οι κάμερες έχουν καταγράψει το ζευγάρι να μπαίνει στο φαρμακείο κρατώντας καφέδες, στις 16.30 της Πέμπτης και να κατεβάζει τα στόρια. Ο δράστης είπε πως ήθελαν να λύσουν τις διαφορές τους. Η Αΐντα κάθισε μπροστά στο κομπιούτερ. Ο δράστης την τράβηξε και την έβαλε στο καμαράκι που είχε στο φαρμακείο για να ξεκουράζεται. Εκεί έμειναν 3,5 λεπτά. Είναι τα δραματικά λεπτά στα οποία τη στραγγάλισε με τα χέρια του. Στη συνέχεια, ο δράστης βγήκε στο φαρμακείο και άρχισε να κάνει βόλτες πάνω κάτω, για αρκετή ώρα. Μπαίνει πάλι στο καμαράκι και την τραβά, τη σέρνει από τα μαλλιά και τη βγάζει στο φαρμακείο. Αρκετές ώρες αργότερα άρχισε να αυτοτραυματίζεται στον λαιμό και στα χέρια. Στις 00.30 ειδοποίησε την Αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ