Γρηγόρης Λέων: Η «απάντησή» του στο εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τι είπε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων «απάντησε» στο εξώδικο που αναμένεται να λάβει από την Ρούλα Πισπιρίγκου και παράλληλα αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό η 34χρονη κατηγορούμενη μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια έστειλε εξώδικα σε πέντε ιατροδικαστές, ένας εκ των οποίων και ο Γρηγόρης Λέων από τον οποίο μάλιστα ζητά το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Μιλώντας στο «Live News» ο ιατροδικαστής τόνισε: «Η αλήθεια είναι πως ενημερώθηκα από συναδέρφους σας, δεν έχω λάβει κάτι και δεν σας κρύβω πως θέλω να μελετήσω το έγγραφο» ανέφερε σχετικά με το εξώδικο.

«Βλέπω μία στοχοποίηση ανθρώπων, μία στοχοποίηση που εάν γινόταν από έναν αδαή που δεν γνωρίζει τι εστί ιατροδικαστής θα ήταν κάτι που θα το κατανοούσαμε και θα το συγχωρούσαμε. Στην περίπτωση αυτή εσκεμμένα, ορισμένα άτομα λένε ψεύδη και με συκοφαντούν» συμπλήρωσε ο κ. Λέων.

Τόνισε πως δεν πρόκειται να μπει σε μία δημόσια αντιπαράθεση, ωστόσο θα υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά και κάθε συνάδερφο που δέχεται μία αντίστοιχη επίθεση.

Στην ερώτηση εάν εκτιμά πως υπάρχουν επαρκή στοιχεία ώστε η Ρούλα Πισπιρίγκου να κριθεί ένοχη απάντησε: «Εξ’ όσων γνωρίζω, γιατί δεν παρακολουθώ την υπόθεση, και οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν κληθεί, οι δύο από αυτούς έχουν κληθεί πάμπολλες φορές, ήταν λαλίστατοι και έχουν εκφέρει την επιστημονική τους άποψη αναλυτικότατα, εδώ και μήνες. Έχει αλλάξει κάτι;» κατέληξε ο ιατροδικαστής.

Καρακούκης: «θα καταθέσω αγωγή σε βάρος του Κούγια»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης ο οποίος μιλώντας στο Live News ανέφερε ότι «θα καταθέσω αγωγή σε βάρος του κυρίου Κούγια. Είναι ήδη στον πληρεξούσιο δικηγόρο μου, ο οποίος την επεξεργάζεται και ακόμα δεν την έχει παραδώσει, γιατί περιμένει να την εμπλουτίσει και με τους νέους ισχυρισμούς του κυρίου Κούγια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ