Γρηγόρης Λέων: Δεν ξεκινάμε από μηδενική βάση σε Μαλένα-Ίριδα – Τι είπε για την κεταμίνη

Στην κεταμίνη που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα και στην εξέλιξη των ερευνών για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας ΔασκαλάκηΠισπιρίγκου στην Πάτρα, τη Μαλένα και την Ίριδα, αναφέρθηκε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

«Εγώ θα έλεγα να περιμένουμε τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής διερεύνησης, γιατί για τη Τζωρτζίνα το μόνο που έχουμε ως στοιχείο είναι η αρχική εκτίμηση του ιατροδικαστή που αφορά την αιτία θανάτου» σημείωσε για την πορεία των εξελίξεων. «Ο συνάδελφος με την ιατροδικαστική έκθεση, με το σύνολο των ευρημάτων που θα έχουμε από τις ιστολογικές και σε συνδυασμό με τις τοξικολογικές θα δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις», συμπλήρωσε.

«Όταν μια υπερασπιστική γραμμή έχει μπροστά της τρεις ανθρωποκτονίες, θα έλεγα ότι πριν βάλει τους ειδικούς, καλό θα είναι να αναμένει τα αποτελέσματα και τα τελικά πορίσματα και στο τέλος να θέσει τα ερωτήματα» τόνισε ο κ. Λέων και πρόσθεσε πως «με αυτό τον τρόπο μπορεί να εκτεθούν συνάδελφοι».

«Στα δύο πρώτα παιδιά, τη Μαλένα και την Ίριδα, δεν ξεκινάμε από μηδενική βάση», ανέφερε ο κ. Λέων, συμπληρώνοντας: «Δεν ξεκινάμε από βεβαιότητες. Ξεκινάμε από σαφή ευρήματα, τα οποία επανελέγχονται ουσιαστικά και επαναξιολογούνται οι αιτίες θανάτου που ήταν άστοχες».

Τέλος, ο έμπειρος ιατροδικαστής εκτίμησε ότι οι συνάδελφοί του θα ολοκληρώσουν την έρευνά τους, μετά το τέλος του μήνα, ενώ ζήτησε από όλους όσοι βγαίνουν να μιλήσουν για τη σχετική υπόθεση να έχουν υπόψιν τους τα στοιχεία που υπήρχαν στο φάκελο της κάθε περίπτωσης και να μην μιλούν από μηδενική βάση.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.