Γράμματα, Αριθμοί και Κλασικά Παραμύθια στη Zingyland

Γράμματα, Αριθμοί και Κλασικά Παραμύθια στη Zingyland

Το Σαββατοκύριακο έρχεται και ο χρόνος μας με τα παιδιά μας μπορεί να γίνει πανέμορφος και ποιοτικός με ατέλειωτο παιχνίδι στη Zingyland. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθετε στο παιδί σας βασικά πράγματα παρά μόνο μέσα από εκπαιδευτικό παιχνίδι. Στη Zingyland θα βρείτε παραμύθια και παιχνίδια όλων των ειδών για μία ευχάριστη εκπαιδευτική εμπειρία

 

ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ

ΑΒΓ: μαθαίνουμε τα γράμματα με τον μικρό Άλφαβήτα

ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΛΑΕΙ: μαθαίνουμε τα σχήματα παρέα με τον Θαλή

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ: τι κάνει ένας φοβητσιάρης Βασιλιάς όταν το πιάνει πονόδοντος;

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ: στον πλανήτη Βιταμίνη οι Τροφές διαγωνίζονται για να δείξουν ποια είναι πιο σημαντική

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Σε μια φανταστική πόλη τα σήματα κυκλοφορίας αποφασίζουν να πάνε διακοπές. Τι θα γίνει;

ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Διαβάστε τη Σταχτοπούτα, τον Πινόκιο, Τα 3 Γουρουνάκια, Χρυσομαλλούσα και άλλα κλασσικά παραμύθια και παίξτε εκπαιδευτικά παιχνίδια με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών.

Η… ZingyLand δημιουργήθηκε από μία ομάδα Ελλήνων με στόχο «να προσφέρει στις οικογένειες όλου του κόσμου μια ποιοτική, εκπαιδευτική και δημιουργική πλατφόρμα με διαδραστικά παραμύθια, παιχνίδια, παζλ και πολλές ακόμα δραστηριότητες». Η θεματολογία των παραμυθιών επιλέγεται σε συνεργασία με παιδοψυχολόγους, ώστε να έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Κάθε ιστορία είναι μοναδική και στόχος της είναι να εμπνεύσει, να διασκεδάσει και να διδάξει παιδιά άπό την βρεφική ακόμα ηλικία έως και 8 ετών. Κάθε ιστορία συνοδεύεται από εκπαιδευτικά παιχνίδια και μετάλλια επιβράβευσης.

Η εφαρμογή είναι πολυγλωσσική (4 γλώσσες – ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά και γαλλικά) και απευθύνεται σε όλες τις αγγλόφωνες, γαλλόφωνες, ελληνόφωνες και ισπανόφωνες χώρες. Η εταιρεία επισημαίνει απευθυνόμενη στους γονείς πως η εφαρμογή είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζει 100% έλεγχο από τους γονείς.

Διαβάζω – Παίζω – Κερδίζω

Κάθε βιβλίο αποτελεί ένα ολοκληρωμένο διαδραστικό παραμύθι και είναι συνδεδεμένο με τριών ειδών εκπαιδευτικά παιχνίδια και τέσσερα μετάλλια επιβράβευσης.  Για κάθε βιβλίο, υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι ανάγνωσης. Επιλέγοντας «Διάβασέ μου» η αφήγηση ξεκινά με πλήρη διαδραστικότητα στην ιστορία με κινήσεις που προκαλούνται και από το παιδί. Με την επιλογή «Διαβάζω μόνος μου», η ιστορία ξετυλίγεται χωρίς αφηγητή, αλλά με πλήρη διαδραστικότητα στην ιστορία με κινήσεις που επίσης προκαλούνται και από το παιδί. Τέλος, με την απλή «Αναπαραγωγή», γίνεται αφήγηση χωρίς διαδραστικότητα, σε μορφή ταινίας.

Κάθε ιστορία του ZingyLand app συνοδεύεται από τρία δωρεάν παιχνίδια: παζλ, κάρτες μνήμης και ζωγραφική με στόχο την ενίσχυση της παρατηρητικότητας, της δημιουργικότητας και της φαντασίας των παιδιών.

Κάθε παραμύθι περιλαμβάνει τέσσερα μετάλλια επιβράβευσης. Την πρώτη φορά που το παιδί θα ολοκληρώσει την ανάγνωση του παραμυθιού ή τα αντίστοιχα εκπαιδευτικά παιχνίδια  κερδίζει το αντίστοιχο μετάλλιο Ανάγνωσης, Παζλ, Μνήμης ή  Ζωγραφικής. Όταν ολοκληρώσει όλες τις δραστηριότητες ενός βιβλίου κερδίζει το μεγάλο μετάλλιο του παραμυθιού. Όλα τα μετάλλια αποθηκεύονται στην βιβλιοθήκη του.

Τα παραμύθια είναι οργανωμένα ανά ηλικία, ή θεματικά (Κλασσικά, Όνειρα Γλυκά, Περιπέτειες, Η Πόλη μας, Ο Πλανήτης μας και άλλα).

 

Πληροφορίες για την εφαρμογή στο www.zingyland.com[email protected],

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή από το ipad σας από εδώ:

https://itunes.apple.com/us/app/zingyland/id760867920

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ