Γονιμότητα- Ποιες τροφές αυξάνουν τις πιθανότητες σύλληψης

Ελαιόλαδο, τροφές με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, γαλακτοκομικά υψηλά σε λιπαρά και πολλές φυτικές ίνες ενισχύουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης. Τι δείχνουν οι έρευνες.

Για πολλά ζευγάρια η επίτευξη μιας εγκυμοσύνης είναι ένας αγώνας που συνοδεύεται από πολύ ψυχικό πόνο και προσπάθειες, εξαιτίας των δυσκολιών να γίνει η σύλληψη και το έμβρυο να συνεχίζει να αναπτύσσεται σωστά. 

Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr

 

Δείτε επίσης:

Πώς χτίζεται η σχέση του πατέρα με το παιδί

6 + 1 λόγοι να επισκεφτείτε με το παιδί σας λογοθεραπευτή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ