Ελαιόλαδο, τροφές με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, γαλακτοκομικά υψηλά σε λιπαρά και πολλές φυτικές ίνες ενισχύουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης. Τι δείχνουν οι έρευνες.
Για πολλά ζευγάρια η επίτευξη μιας εγκυμοσύνης είναι ένας αγώνας που συνοδεύεται από πολύ ψυχικό πόνο και προσπάθειες, εξαιτίας των δυσκολιών να γίνει η σύλληψη και το έμβρυο να συνεχίζει να αναπτύσσεται σωστά.
Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr
Δείτε επίσης:
Πώς χτίζεται η σχέση του πατέρα με το παιδί