Γνωρίστε τον βιρτουόζο rocker κιθαρίστα Steeliano

Ο Steelianos (κατά κόσμον Στυλιανός Αμοιρίδης), γεννημένος το 1988 στην Αθήνα, είναι συνθέτης και δάσκαλος κιθάρας και παίζει εξαιρετική ηλεκτρική κιθάρα. Ο ήχος της μουσικής του σήμερα είναι ένα fusion απόσταγμα από διαφορετικά μουσικά είδη, όπως rock, metal, funk, pop, hip hop και disco. Ωστόσο σε παλαιότερες δουλειές του, εντοπίζεται έντονο ελληνικό στοιχείο καθώς και επιρροές από την κλασική μουσική και την jazz, πάντα όμως με την κιθάρα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Ο Steelianos βρίσκεται περισσότερα από 10 χρόνια στο χώρο της ελληνικής rock μουσικής σκηνής και συνήθως παίζει ζωντανά με τους symphonic metallers “Enemy Of Reality” και με τη soprano Ηλιάνα Τσακιράκη, σε μεγάλα και μικρά φεστιβάλ και περιοδείες στην Ευρώπη.

Ταυτόχρονα ο Steelianos εξακολουθεί να διδάσκει σε κεντρικό Ωδείο και παρουσιάζει τακτικά σεμινάρια, πρωτότυπο διδακτικό υλικό και online μαθήματα για μουσικούς και κιθαρίστες.

Steelianos

Steelianos

Steelianos

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ