Αν θέλετε το παιδί σας να αγαπήσει την κιθάρα συστήστε του τον Benise

O Roni Benise ή σκέτο Benise, όπως είναι ευρύτερα γνωστός, είναι ένας Αμερικανός κιθαρίστας γεννημένος το 1965 στην Ravenna της Nebraska. Όταν μετακόμισε στο Los Angeles άκουσε μουσική flamenco στο ραδιόφωνο και από εκεί που έπαιζε ηλεκτρική κιθάρα το γύρισε στην κλασική ισπανική κιθάρα και άρχισε να παίζει nouveau flamenco.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου   

Συνδυάζει άψογα τους latin ρυθμούς και στυλ, όπως τα flamenco, salsa, tango και samba με αφρικάνικους tribal ρυθμούς και με στοιχεία rock. Δίνει πολύ εντυπωσιακές παραστάσεις-συναυλίες, στις οποίες εμπεριέχονται και πολλά χορευτικά από ισπανικό flamenco, αργεντίνικο tango και βραζιλιάνικη samba.
Γνωρίστε τον (αν δεν τον γνωρίζετε ήδη) μέσα από την μουσική του, τις εντυπωσιακές διασκευές του σε γνωστά κομμάτια και που ξέρετε… μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για έναν ακόμη νέο κιθαρίστα!

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ