Γλυκά Νερά: Τι υποστήριξε ο συζυγοκτόνος στην απολογία του – Τι ζήτησε

της Άννας Κανδύλη

«Κατέστρεψα τη ζωή μου, κατέστρεψα την οικογένειά μου και άλλες δύο οικογένειες» φέρεται να είπε ο 33χρονος συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ενώπιον του ανακριτή, ζητώντας, έπειτα από 37 ημέρες που έπαιζε θέατρο, συγγνώμη.

Τα δύο αιτήματα που υπέβαλε

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, έχει υποβάλει δύο αιτήματα. Με το πρώτο ζητεί να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης, και με το δεύτερο να κληθούν μάρτυρες από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού για να δώσουν την πλήρη εικόνα για τη μεταξύ τους σχέση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να υποστήριξε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί, ενώ επέμεινε στο ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να πείσει την Καρολάιν να κοιμηθεί με το παιδί τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, ξεκίνησαν μια κουβέντα φορτισμένη και όπως την είχε αγκαλιάσει, έγειρε δίπλα της και συνέβη το κακό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ