Γλυκά Νερά: Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν για το επώνυμο της μικρής Λυδίας

Η οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά προχώρησε στη διάψευση των όσων ακούγονται για “δήθεν πρόθεση της οικογένειας για αλλαγή του επωνύμου της μικρής Λυδίας.

«Ουδεμία τέτοια σκέψη της οικογένειας υπήρξε, δεδομένου ότι μια τέτοια ενέργεια δεν διαγράφει την ιστορία, ούτε απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο» αναφέρει μέσω του του πληρεξούσιου δικηγόρου της, η οικογένεια της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: Αναλυτικά όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του στο STAR, ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης: «η δύσμοιρη οικογένεια της Καρολάιν, επιφορτισμένη με την φροντίδα για την σωστή ανατροφή της μικρής Λυδίας, είναι διαρκώς υποχρεωμένη να διαψεύδει φανταστικά σενάρια νοσηρών εγκεφάλων. Τελευταίο “κρούσμα” η δήθεν πρόθεση για αλλαγή του επωνύμου της μικρής Λυδίας.

Ως γνωστόν η αλλαγή του επωνύμου επέρχεται με δικαστική απόφαση, κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερομένου δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του. Προς άρσιν πάσης παρεξηγήσεως, ηθελημένης ή μη, δηλώνω ότι ουδέποτε έλαβα τέτοια εντολή, διαβεβαιώ δε ότι ουδεμία τέτοια σκέψη της οικογένειας υπήρξε, δεδομένου ότι μια τέτοια ενέργεια δεν διαγράφει την ιστορία, ούτε απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.