Γλυκά Νερά: «Θέμα χρόνου ο εντοπισμός των δολοφόνων της γυναίκας μου» δηλώνει ο 32χρονος πιλότος

Την πεποίθηση του ότι σύντομα θα βρεθούν οι δράστες της ληστείας μετά δολοφονίας της συζύγου του εξέφρασε μιλώντας στο Mega ο 32χρονος πιλότος. «Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός των δολοφόνων της γυναίκας μου», δήλωσε και εν συνεχεία επισήμανε ότι «ναι, πιστεύω ότι οι έρευνες οδηγούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί έχουν κάνει τεράστια έρευνα και τρέχουν κυριολεκτικά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, για να εξετάσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια».

Εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η 20χρονη Καρολάιν παρακολουθείτο από ψυχολόγο η οποία, ήδη, έχει δώσει κατάθεση και μάλιστα αναλυτική στους αστυνομικούς. Παράλληλα, ενδελεχώς εξετάζονται τα ευρήματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας.

«Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν μέρες να δουν το σπίτι τους. Αλλά και τα εγκληματολογικά εργαστήρια λειτουργούν με τον ίδιο, αμείωτο ρυθμό. Οι αναλυτές στα εγκληματολογικά, δεν έχουν αφήσει το παραμικρό στοιχείο, χωρίς αναλυτικό έλεγχο», είπε ακόμη ο 32χρονος.

Στη φυλακή ο 43χρονος

Ο 43χρονος Γεωργιανός ο οποίος εξεταζόταν για εμπλοκή στη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, πήρε σήμερα το απόγευμα τον δρόμο για τις φυλακές καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση της άγριας ληστείας με βασανισμό σε βάρος ηλικιωμένων στο Πικέρμι.

«Δεν έχω καμία σχέση με τη ληστεία που με κατηγορείτε. Δεν προσπάθησα να διαφύγω, αντιμετωπίζω ένα οικογενειακό ζήτημα και έπρεπε να ταξιδέψω στην πατρίδα μου», υποστήριξε.

Σε κάθε περίπτωση, η εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν είναι θέμα τιμής για την ελληνική αστυνομία, η οποία ερευνά, σε βάθος, όλα τα ενδεχόμενα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ