Γλυκά Νερά: Νέα δεδομένα για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, και στο θέμα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας.

Οι γονείς του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σύμφωνα με “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, δεν θα διεκδικήσουν τελικά τη συνεπιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε η εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, οι γονείς του καθ’ομολογίαν δολοφόνου και της Καρολάιν συναντήθηκαν στην Αλόννησο. Σε αυτή τη συνάντηση, η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ανακοίνωσε ότι αποσύρει το αίτημα για συνεπιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Σημειώνεται ότι στις 7 Οκτωβρίου, είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο που θα λάβει απόφαση για το ποιος θα έχει την οριστική επιμέλεια.

“Στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν. Αυτό που προέχει και για τις δύο πλευρές είναι η αγάπη μας για τη μικρή Λυδία. Θα είμαστε για πάντα δίπλα της”, δήλωσε μέσω του δικηγόρου της στον ΑΝΤ1 η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, υπάρχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία μεταξύ των οικογενειών και οι δύο πλευρές τα πηγαίνουν πολύ καλά. Οι γονείς του συζυγοκτόνου, μετά το καλοκαίρι, έχουν μετακομίσει στην Αλόννησο για να βλέπουν το παιδί.  Μάλιστα, πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι, οι γονείς της Καρολάιν έχουν δώσει στους γονείς του Μπάμπη το “ελεύθερο” να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν, πέραν των οδηγιών του δικαστηρίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ