Γλυκά Νερά: Τι λέει ο αδελφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο enikos.gr

Η δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά , που συγκλόνισε το πανελλήνιο, παραμένει στο προσκήνιο, με νέες πληροφορίες να έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας.

Ο αδελφός του καθ’ομολογίαν δολοφόνου σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος με το enikos.gr, απαντά σε όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί για το πρόσωπό του, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση.

“Δεν έχω καμία σχέση. Δεν έχω κληθεί να καταθέσω, ούτε από δικαστική ούτε από αστυνομική αρχή. Ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει ότι ήταν ανυπόστατα όσα κυκλοφόρησαν είναι πως την περίοδο που γράφτηκε ότι κλήθηκα από τη ΓΑΔΑ για να καταθέσω, η υπόθεση ήταν στα χέρια του ανακριτή” λέει στο enikos.gr.

Όπως αναφέρει, έμαθε ότι αδελφός του ήταν ο δολοφόνος, από τα ΜΜΕ, την ημέρα που ομολόγησε. “Νομίζαμε ότι θα πήγαινε να καταθέσει ή να αναγνωρίσει κάποιον” λέει, περιγράφοντας τι συνέβη όταν αστυνομικοί μετέβησαν στην Αλόννησο και ζήτησαν από τον συζυγοκτόνο, που βρισκόταν στο μνημόσυνο της Κάρολαιν να τους ακολουθήσει.

“Προφανώς δεν το περίμενε κανείς και προφανώς είναι δύσκολο για όλους μας”, επισημαίνει ο αδελφός του συζυγοκτόνου, σημειώνοντας πως όλο αυτό είναι καταδικαστέο.

Γλυκά Νερά- Καρολάιν-Μπάμπης

Σημειώνει επίσης ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, όλο αυτό το διάστημα.

Γλυκά Νερά: Τι λέει για δημοσιεύματα σχετικά με την υπόθεση

Ο αδελφός του καθ’ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν αναφέρεται σε δημοσίευμα τον περασμένο Αύγουστο, το οποίο, όπως σημειώνει ο ίδιος, “τον στοχοποιούσε ως συνεργό στο συγκεκριμένο έγκλημα και μάλιστα έγραφε ψευδώς πως έχω κληθεί τρεις φορές στη ΓΑΔΑ για κατάθεση.

“Για το συγκεκριμένο άρθρο έχω καταθέσει εξώδικη διαμαρτυρία στην εφημερίδα On Time. Ως αποτέλεσμα η εφημερίδα σε χθεσινό της άρθρο (20.09.2021) αποκατέστησε την πραγματικότητα λέγοντας πως δεν ερευνάται με κανέναν τρόπο η συμμετοχή μου στο έγκλημα και πως ουδέποτε κλήθηκα από την ΓΑΔΑ για κατάθεση.

Παρ’όλα αυτά, και ενώ την ψευδή είδηση της 26ης Αυγούστου αναπαρήγαγαν πλήθος μέσων ενημέρωσης, η είδηση της αποκατάστασης της πραγματικότητας δεν έχει αναπαραχθεί καθόλου. Για τον λόγο αυτό θα επιθυμούσα από την δική σας ιστοσελίδα να γραφτούν τα παραπάνω γεγονότα – σεβόμενοι τα προσωπικά μου δεδομένα- τα οποία αποκαθιστούν την υπόληψή μου”, αναφέρει στην επικοινωνία που είχε  ο ίδιος με το enikos.gr.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ