Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν θα γιόρταζε σήμερα τα γενέθλιά της – Τα συγκινητικά μηνύματα στα social media

Συναισθηματικά φορτισμένη είναι η σημερινή μέρα για τους συγγενείς και φίλους της Καρολάιν. Η άτυχη κοπέλα που δολοφονήθηκε μέσα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών από τα χέρια του συζύγου της, θα έκλεινε τα 20 της χρόνια και θα ήταν μια μέρα χαράς για εκείνη και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Αντί, όμως, να γιορτάζουν η ίδια και οι δικοί της άνθρωποι, πενθούν για τον άδικο χαμό της, την ευθύνη του οποίου έχει ο 33χρονος σύζυγός της και πατέρας της κόρης της.

Στα social media γίνεται ένας… χαμός. Σελίδες που έχουν δημιουργηθεί στη μνήμή της έχουν κατακλυστεί από μηνύματα ανθρώπων. To ίδιο συμβαίνει και στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. «Χρόνια αιώνια και αγγελικά αγαπημένη μας. Σήμερα θα γιόρταζες τα γενέθλια σου», «Χρόνια πολλά στον παράδεισο ψυχούλα μου» είναι μερικά από τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκινημένη η καθηγήτρια της Καρολάιν είπε για τη σημερινή ημέρα: “Από χθες είναι στο μυαλό μου γιατί χθες συμπληρώθηκαν 2 μήνες από τη δολοφονία και σήμερα θα έκλεινα τα 20 χρόνια της, κάτι που δε πρόλαβε και έμεινε στα 19, αφήνωντας πίσω τους γονείς και το κοριτσάκι της”.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι σε τρεις μέρες θα γιόρταζε και την επέτειο του γάμου της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που έγινε στις 15 Ιουλίου του 2019 και έμοιαζε με παραμύθι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ