Γλυκά Νερά-Δολοφονία Καρολάιν: Σοκάρει η ομολογία του 32χρονου πιλότου

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση ότι δράστης της φρικτής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά είναι ο σύζυγός της. Ο 32χρονος πιλότος στην ομολογία του φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που του έθεταν ερωτήματα εδώ και πολλές ώρες, ότι διέπραξε το έγκλημα γιατί είχαν έντονους καβγάδες και μάλιστα το μοιραίο βράδυ υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους, στην κρεβατοκάμαρά τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πιλότος ισχυρίστηκε ότι διέπραξε τη δολοφονία εν βρασμώ. Ισχυρίστηκε ότι είχαν έναν ακόμη τσακωμό με τη σύζυγό του, η οποία κρατούσε το μωρό αγκαλιά και του είπε να φύγει από το δωμάτιο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Καθώς έβγαινε από το δωμάτιο, η 20χρονη άφησε απότομα το παιδί στην κούνια, όπως υποστήριξε ο πιλότος σύμφωνα με πληροφορίες, και τότε εκείνος “θόλωσε” και της επιτέθηκε.

Όπως μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του RealFm Μαρίνος Αλειφέρης, ο πιλότος ανέφερε ότι έκλεισε τη μύτη και το στόμα της Καρολάιν με τα χέρια του, ενώ υποστήριξε πως δεν είχε κάποιο συνεργό και έδρασε μόνος του. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ομολόγησε από την αρχή το έγκλημα, γιατί σκεφτόταν τι θα απογίνει το παιδί τους, με τη μητέρα του νεκρή και εκείνον στη φυλακή.

Σκότωσε και τον σκύλο

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του RealFm Μαρίνος Αλειφέρης, ο 32χρονος πιλότος σκότωσε και τον σκύλο, καθώς ήταν μέσα στο σενάριο που είχε φτιάξει στο μυαλό του. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ