Γλυκά Νερά: Πρώτο θέμα στα βρετανικά Μέσα οι τελευταίες εξελίξεις

Κεντρικό θέμα σε βρετανικά Μέσα είναι η ομολογία του 32χρονου πιλότου γιια τη δολοφονία της Καρολάιν στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το Πανελλήνιο αλλά και όχι μόνο.

“Ο Έλληνας σύζυγος ομολογεί τον φόνο της Βρετανίδας συζύγου Καρολάιν Κρουτς: Ο πιλότος “τη σκότωσε όταν τον απείλησε να τον εγκαταλείψει με το παιδί τους” λένε πηγές έπειτα από ώρες ανάκρισης όταν του είπαν ότι το ρολόι-κινητό της κατέστρεψε το σχέδιό του για την “εισβολή””.

Στην ομολογία του αναφέρεται και η Sun: “Ο Έλληνας σύζυγος “ομολογεί η δολοφονία της Βρετανίδας συζύγου του Καρολάιν αφού τον απείλησε ότι θα τον εγκατέλειπε με το παιδί τους””.

Νωρίτερα αναφέρονταν στις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά με τη μεταφορά του 32χρονου πιλότου στη ΓΑΔΑ για κατάθεση.

“O σύζυγος Βρετανίδας μαμάς που σκοτώθηκε μπροστά στο μωρό της “ενημερώθηκε για νέες πληροφορίες από την Αστυνομία”” γράφει η Mirror, ενώ η Dailymail.com έχει κεντρικό τίτλο: “Έλληνες αστυνομικοί θέτουν ερωτήματα στον σύζυγο της δολοφονημένης Καρολάιν Κρουτς εν μέσω ισχυρισμών ότι το κινητό-ρολόι που φορούσε αυτή δείχνει ότι δεν πέθανε όταν εκείνος είπε ότι οι ληστές τη σκότωσαν και το ζευγάρι είχε μαλώσει μέσω μηνυμάτων εκείνο το βράδυ”.

Επίσης, η The Sun έχει τίτλο: “Ο σύζυγος της Βρετανίδας μαμάς που σκοτώθηκε σε εισβολή, μεταφέρθηκε στο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για να δώσει νέα κατάθεση έπειτα από σημαντική ανακάλυψη στην έρευνα δολοφονίας”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ