Γλυφάδα: “Παρακάλαγα να με σκοτώσουν, ήξερα ότι μου τα πήραν όλα” λέει η αστρολόγος που έπεσε θύμα ληστείας

«Παρακάλαγα να με σκοτώσουν, ήξερα ότι μου τα πήραν όλα. 100.000 ευρώ και κοσμήματα» δηλώνει η αστρολόγος Βάσω Νικολαΐδου, η οποία έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της στην Γλυφάδα το βράδυ της περασμένης Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας στο Live News περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε: «Τα δύο άτομα τα είδα. Το ένα δε φορούσε κουκούλα. Μπήκε πρώτα ο ένας, με έδεσε, με ακινητοποίησε, άνοιξε στον δεύτερο. Τον τρίτο δεν τον είδα. Προσπάθησα να πέσω απ’ τον καναπέ, μου είπαν μη κουνηθείς».

Η Βάσω Νικολαΐδου ισχυρίζεται ότι το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τη ληστεία προέρχεται από το στενό της περιβάλλον, καθώς, όπως περιγράφει, οι δράστες ήταν «διαβασμένοι».

«Ξέρανε πού είναι το χρηματοκιβώτιο, ύστερα τους είδα με τους γκασμάδες που τους πήραν από το υπόγειο. Είχαν πάρει πληροφορίες. Ήξεραν πού είναι τα πάντα. Ήξεραν πού είναι το χρηματοκιβώτιο, πού έχω τα πράγματα, πώς ανοίγει το γκαράζ».

Από την πρώτη στιγμή, ένας γείτονας, μάρτυρας κλειδί, υποστήριξε ότι όχι μόνο είδε τους ληστές, αλλά τους φωτογράφισε κιόλας. Οι αστυνομικοί που έχουν στα χέρια τους υλικό, εξετάζουν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση, προσπαθώντας να λύσουν το μυστήριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ