Γλέντι από άλλη εποχή στα Χανιά – Έσπασαν πιάτα, μπιντέδες και έκαψαν πεντοχίλιαρα – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ιδιαίτερο κλείσιμο για την φετινή χειμερινή σεζόν διοργάνωσε για τους πελάτες και το προσωπικό του μία ταβέρνα στα Χανιά, με ένα γλέντι που θύμισε περασμένες δεκαετίες. Οι θαμώνες έκαψαν πεντοχίλιαρα, ενώ έσπασαν πιάτα αλλά και δύο… μπιντέδες.

Το κέφι στην ταβέρνα άναψε για τα καλά και θύμισε περασμένες δεκαετίες, με τους θαμώνες, τους υπαλλήλους αλλά και τους ιδιοκτήτες να το διασκεδάζουν με το παραπάνω.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το flashnews.gr, η μουσική ταβέρνα «Έγχορδο» στο κάτω Δαράτσο διοργάνωσε γλέντι άλλης εποχής, καθώς έφεραν πεντοχίλιαρα μέσα σε… βαλίτσες, στοίβαξαν πιάτα και δυο μπιντέδες για σπάσιμο.

Χανιά ταβέρνα

Η μουσική ταβέρνα ήταν εκείνη που ετοίμασε το ιδιαίτερο αυτό κλείσιμο για τη φετινή χειμερινή σεζόν κι όπως ήταν λογικό, οι εικόνες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου μέσω των social media των πελατών.

Χανιά ταβέρνα

Πάνω στο γλέντι, προσωπικό αλλά και πελάτες άρχισαν να καίνε τα πεντοχίλιαρα ενώ δεν έλειψε το κλασικό σπάσιμο πιάτων με σφυρί. Όμως αυτά δεν ήταν αρκετά και για αυτό οι πελάτες αυτό έσπασαν και δυο μπιντέδες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ