Γκάγκα: Έως την 31η Μαρτίου οι απαντήσεις για το ζήτημα των ανεμβολίαστων υγειονομικών

Ερώτηση σχετικά με το ζήτημα των ανεμβολίαστων υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή και εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στην εργασία τους με rapid test, στο πλαίσιο της χαλάρωσης των μέτρων και με δεδομένο ότι υπάρχει ύφεση της πανδημίας, δέχτηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης για την πανδημία.

Η Μίνα Γκάγκα τόνισε ότι “η συζήτηση είναι να επανεξεταστεί έως την 31η Μαρτίου, οπότε και θα σας δώσουμε τις απαντήσεις”.

Αναλυτικά, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, είπε: “Ο λόγος που έγινε η διαδικασία αυτή -να είναι εμβολιασμένοι οι υγειονομικοί- είναι πρώτα απ’ όλα για τη δική τους ασφάλεια. Χάσαμε αρκετούς και νοσηλευτές και γιατρούς στη διάρκεια της πανδημίας, οπότε το πρώτο μέλημα της Πολιτείας είναι να είναι προστατευμένοι οι ίδιοι σε ένα περιβάλλον υψηλού κινδύνου. Αυτός ήταν ο λόγος του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Η συζήτηση είναι να επανεξεταστεί έως την 31η Μαρτίου, οπότε και θα σας δώσουμε τις απαντήσεις. Δεν τις έχω τώρα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ