Γιάννης Παπαμιχαήλ: Έτσι αποχαιρέτησε τον θείο του, Τάκη Βουγιουκλάκη

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αποχαιρέτησε τον θείο του, Τάκη Βουγιουκλάκη, που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη σε ηλικία 82 ετών. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ ανήρτησε μία κοινή φωτογραφία με τον θείο του σε λογαριασμό στο Instagram με το όνομα της μητέρας τον οποίο διαχειρίζεται ο ίδιος και έγραψε: “Καλό ταξίδι, καλό Παράδεισο στο φως θείε”.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τάκης Βουγιουκλάκης που τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας “έσβησε” αθόρυβα στον ύπνο του από ανακοπή καρδιάς.

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης πολλές φορές στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη σπουδαία ηθοποιό. “Η αδελφή μου ήταν το alter ego μου. Κάνω την ευχή, εκεί που είναι να δικαιώθηκε για τα πιστεύω της και τις αρχές της. Να βρήκε εκεί πάνω όλους όσους αγάπησε, εκτίμησε και θαύμασε. Να πήρε τη θέση που της πρέπει στο πάνθεον των αθανάτων” είχε πει σε αφιερωματική ομιλία του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, στις 31 Μαρτίου του 2008, στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης, αποδεικνύοντας με τις λέξεις του τον ισχυρό δεσμό που είχε με την “εθνική σταρ”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ