Γιάννης Φλωρινιώτης: Συγκίνηση στo τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδιστή – ΦΩΤΟ

Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Γιάννη Φλωρινιώτη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη (6/6) σε ηλικία 76 ετών από καρδιακή ανακοπή στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου νοσηλευόταν με αναπνευστικά προβλήματα.

Η κηδεία του αγαπημένου τραγουδιστή Φλωρινιώτη πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά. Η ταφή του έγινε στο νεκροταφείο του Σχιστού.

Η οικογένεια, οι συγγενείς και φίλοι του Γιάννη Φλωρινιώτη συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία και αποχαιρέτησαν στον αγαπημένο τραγουδιστή. Όταν η σορός του Γιάννη Φλωρινιώτη αποχώρησε από την εκκλησία, ο κόσμος χειροκροτούσε, ενώ ακουγόταν το τραγούδι «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα».

Το κοστούμι και τα πράγματα που μπήκαν στο φέρετρο

Το πρωί της Παρασκευής η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, Αννούλα, αποκάλυψε ότι μέσα στο φέρετρο του τραγουδιστή έβαλαν δύο αγαπημένα του αντικείμενα.

«Το κοστούμι που θα βάλει το είχα εγώ. Δεν το πήγα καθαριστήριο γιατί ήθελα να έχει την μυρωδιά του, αλλά ναι το ενίσχυσα. Στο φέρετρο θα μπει και το μικρόφωνό του γιατί ήταν επιθυμία του, όπως και το τραγούδι του: “Με το μικρόφωνο στο χέρι θα πεθάνω” που ήταν το αγαπημένο του κομμάτι. Καθώς και ένα μεγάλο τετράδιο που είχε από 15χρονών και στο οποίο έγραφε τους στίχους που είχε σαν παιδί για να μάθει να τραγουδάει» δήλωσε η Άννα Φλωρινιώτη.

«Το φέρετρο θα είναι ανοιχτό, για να βλέπω τον πατέρα μου, γιατί όπως και να είναι, είναι ένας κούκλος. Εγώ τον έβλεπα, ακόμη και όταν έφυγε, που τον είχα αγκαλιά και τον χάζευα. Δεν ξέρω αν είναι επειδή είμαι παιδί του, αλλά νομίζω ότι είναι ο πιο όμορφος άνδρας του κόσμου» τόνισε.

Γιάννης Φλωρινιώτης κηδεία

Γιάννης Φλωρινιώτης κηδεία  Γιάννης Φλωρινιώτης κηδεία Γιάννης Φλωρινιώτης κηδεία

Γιάννης Φλωρινιώτης κηδεία Γιάννης Φλωρινιώτης κηδεία  Γιάννης Φλωρινιώτης κηδεία Γιάννης Φλωρινιώτης κηδεία Γιάννης Φλωρινιώτης κηδεία Γιάννης Φλωρινιώτης κηδεία Γιάννης Φλωρινιώτης κηδεία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ