Γιάννενα: Έκρυψε 21 κιλά κάνναβης μέσα σε… θερμοσίφωνα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο θερμοσίφωνας μπορεί με μια πρώτη ματιά να φαινόταν “του κουτιού”, όμως στην πραγματικότητα έκρυβε μέσα του περισσότερα από 21 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Ιδιοκτήτης του ήταν ένας αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Β΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών Θεσπρωτίας με τις κατηγορίες της κατοχής, εισαγωγής, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ipeirotika.gr, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον συγκεκριμένο άνδρα να οδηγεί φορτηγάκι ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Αφού τον έλεγξαν, βρήκαν κρυμμένο μέσα σε συσκευασμένο ηλεκτρικό θερμοσίφωνα έναν ταξιδιωτικό σάκο, ο οποίος περιείχε 4 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 21 κιλών και 900 γραμμαρίων.

Ακόμη, κατάσχεσαν το εν λόγω όχημα, χρηματικό ποσό 300 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Ακολουθεί το βίντεο από τη στιγμή της αποκάλυψης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ