Γεωργία Μπίκα: Η ανάρτηση της 24χρονης μετά την εισαγγελική πρόταση να πληρώσει η ίδια τα δικαστικά έξοδα

Η εισαγγελέας που χειρίζεται την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα για βιασμό σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στη Θεσσαλονίκη, πρότεινε προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης την απαλλαγή του 27χρονου. Στην πρότασή της μάλιστα η δικαστική λειτουργός καλεί την 24χρονη να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα.

Η Γεωργία Μπίκα με ανάρτησή της στα social media δηλώνει απογοητευμένη. “Διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια ”βρωμιά” της κοινωνίας” αναφέρει μεταξύ άλλων.

Το μήνυμα της Γεωργίας Μπίκα

«Έπειτα από μια πρόταση εισαγγελέως όπου κατονομάζει ψεύδη την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπειά μου δηλώνω την απογοήτευση και τη λύπη μου στη μέχρι τώρα δικαιοσύνη, μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια ”βρωμιά” της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου. Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα… Υπάρχει κάτι, όμως, που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη! Είναι όλη μου η ζωή, έχω στόχους και όνειρα, θα παλέψω γι’ αυτά και θα τα καταφέρω γιατί πάντα η αλήθεια και το καλό πρέπει να νικάνε, δεν έχω χρήματα για να είναι εύκολη υπόθεση, όμως, έχω όλους εσάς και είναι το πιο δυνατό όπλο για να φανεί η αλήθεια! Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας», έγραψε η 24χρονη.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ