Φυλή: Ανεβαίνει προς Πάρνηθα η φωτιά – Κάηκαν σπίτια στη Χασιά – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 12:00 της Τρίτης, στη Φυλή Αττικής, κοντά στην ιστορική Μονή Κλειστών. Η φωτιά πέρασε μέσα από τον οικισμό της Χασιάς, όπου κάηκαν σπίτια, επιχειρήσεις και αυτοκίνητα. Επίσης απειλήθηκε ο ιερός ναός στην περιοχή του Αγίου Κυπριανού. 

Αυτή τη στιγμή το κύριο μέτωπο βρίσκεται πάνω από την Παναγιά Κανάλα, με κατεύθυνση προς Πάρνηθα. Προς το παρόν, δεν κινδυνεύει ο εθνικός δρυμός, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε ότι το Δημαρχείο ‘Ανω Λιοσίων οργανώνεται από τη δημοτική Αρχή, προκειμένου να εξυπηρετηθούν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι έχουν ανάγκη φιλοξενίας λόγω της φωτιάς. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Φυλής, έχει οργανωθεί ομάδα για να υποδέχεται όσους έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους λόγω της εκκένωσης και δεν έχουν πού να πάνε.

«Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Φυλής που λόγω της εκκένωσης έχουν ανάγκη φιλοξενίας, να μεταβαίνουν στο Δημαρχείο ‘Ανω Λιοσίων, όπου έχει οργανωθεί ομάδα υποδοχής», αναφέρει συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Δείτε βίντεο που έστειλε αναγνώστης από τα Άνω Λιόσια

Δείτε πώς φαίνεται η φωτιά από τους Θρακομακεδόνες

Θρακομακεδόνες φωτιά Πάρνηθας Θρακομακεδόνες φωτιά Πάρνηθας Θρακομακεδόνες φωτιά Πάρνηθας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ