Φρικτό τροχαίο στην Παναγιούδα Λέσβου: Σύγκρουση δύο οχημάτων με δύο παρασύρσεις – Μία σοβαρά τραυματίας – Πληροφορίες και για έναν νεκρό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ένα φρικτό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στην περιοχή Παναγιούδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να παρασυρθούν δύο άτομα. Μία γυναίκα κι ένας άνδρας.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή από την σύγκρουση των οχημάτων το ένα εξ’ αυτών εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να παρασύρει μία πεζή γυναίκα, η οποία εκσφενδονίστηκε και εγκλωβίστηκε, σοβαρά τραυματισμένη σε κάδους.

Από την υπηρεσία ανέφεραν στο enikos.gr ότι από την σύγκρουση των δύο οχημάτων υπάρχει κι ένας άνδρας ο οποίος παρασύρθηκε κι αυτός πεζός και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του.

Για τον απεγκλωβισμό της 22χρονης, περίπου, γυναίκας χρειάστηκαν 4 πυροσβέστες με 1 όχημα.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.