Φρικτό τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου: «Παρά τα τραύματα είχε τις αισθήσεις του – Σωστό παλικάρι»

Σοκ έχει προκαλέσει το φρικτό τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου, κατά το οποίο ακρωτηριάστηκε ένας 52χρονος υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου Σαρωνικού.

Βίντεο – σοκ από το φρικτό τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου – Μάχη για τη ζωή του δίνει ο υπάλληλος καθαριότητας που ακρωτηριάστηκε

Ο 52χρονος υπάλληλος του Δήμου, τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο πόδι στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Όπως λένε από το νοσοκομείο, έπειτα από πολύωρη χειρουργική επέμβαση σταμάτησε η αιμορραγία, ωστόσο υπάρχουν πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και κάθε ώρα που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για τη ζωή του.

Συνάδελφοι του 52χρονου υποστηρίζουν πως πρόκειται για έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο ο οποίος κάνει δύο δουλειές για να τα φέρει βόλτα οικονομικά καθώς σπουδάζει δύο παιδιά.

Σοκ στην Λεωφόρο Σουνίου: Αυτοκίνητο παρέσυρε και ακρωτηρίασε υπάλληλο καθαριότητας

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου, ο οποίος ήταν παρών την ώρα του ατυχήματος, περιέγραψε, μιλώντας στο Star, τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε με τον τραυματισμό του συναδέλφου του. «Το πρώτο που άκουσα ήταν το “μπαμ”. Το ΙΧ πέρασε από δίπλα μου και σταμάτησε όπως σταμάτησε…» ήταν τα πρώτα λόγια του οδηγού του απορριμματοφόρου κ. Νίκου Σανου που βρίσκεται σε εμφανή κατάσταση σοκ.

Ο ίδιος περιέγραψε πως ο συνάδελφός του, ο Τάσος, που υπέστη τον σοβαρό τραυματισμό με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του, αντιμετώπισε την κατάσταση σαν πραγματικό παλικάρι.

«Ο Τάσος είναι παλικάρι… Παρόλα τα χτυπήματα που είχε, επικοινωνούσε όσο μπορούσε. “Χαλάρωσέ μου το μπουφάν, τη μπλούζα, το παντελόνι” έλεγε, προφανώς δεν είχε καταλάβει ακόμα τι ακριβώς είχε συμβεί. Τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξανασυναντήσει στη ζωή μου Με τέτοια χτυπήματα που είχε, απορούσα πώς μπορούσε να συνεννοηθεί» είπε συντετριμμένος ο οδηγός.

Το βίντεο ντοκουμέντο της ΕΡΤ από το φρικτό τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου

Στο βίντεο φαίνεται η τραγική στιγμή που το αυτοκίνητο πέφτει με δύναμη πάνω στον 52χρονο εργαζόμενο, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών. Tο αυτοκίνητο οδηγούσε ένας νέος και παρέσυρε τον άτυχο υπάλληλο τη στιγμή που εκείνος προσπαθούσε να τοποθετήσει έναν μεγάλο μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του απορριμματοφόρου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ