Φρίκη στη Φθιώτιδα: Πέταξαν σκυλίτσα με τα άψυχα κουτάβια της σε ποτάμι – Ήταν δεμένα πάνω της σε τσουβάλι

Ασύλληπτη κτηνωδία σημειώθηκε στη Φθιώτιδα, όπου άγνωστος άφησε σε ποτάμι σκυλίτσα να παλεύει για τη ζωή της, μαζί με τα άψυχα νεογέννητα κουτάβια της που ήταν δεμένα πάνω της, μέσα σε έναν σάκο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamianow.gr, την ιστορία του ταλαίπωρου τετράποδου ανέδειξε ο Αντιπεριφερειάρχης και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Καραγιάννης.

Όπως αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα, το δύστυχο σκυλάκι εντόπισε συνεργάτης του κ. Καραγιάννη νωρίς το πρωί της Πέμπτης, όσο βρισκόταν στη γέφυρα Μακρακώμης – Σπερχειάδας. Εκεί είδε τον σκύλο να δίνει μάχη με τις λιγοστές δυνάμεις που του είχαν απομείνει για να παραμείνει στη ζωή στο ποτάμι, που είχε μάλιστα πλημμυρίσει από την κακοκαιρία.

Στο σημείο έσπευσε ο Αντιπεριφερειάρχης, ενώ την ίδια στιγμή ειδοποίησε και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ώστε να επέμβει για να σώσει την σκυλίτσα.

Τότε ήταν που οι Πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι ο δράστης αυτής της φρικαλεότητας είχε δέσει στο τετράποδο έναν σάκο, ο οποίος περιείχε τα έξι νεογέννητα κουταβάκια της.

Η ασύλληπτη κτηνωδία στη Φθιώτιδα

Το ζώο αγωνιζόταν όλη τη νύχτα για τη ζωή του, κολυμπώντας στα ορμητικά νερά του ποταμού, έχοντας δεμένο πάνω του το τσουβάλι με τα μικρά του, τα οποία τελικά εντοπίστηκαν νεκρά.

Όταν βγήκε στη στεριά, το σκυλάκι έτρεμε τόσο από το κρύο όσο κι από τον τρόμο που βίωσε στην προσπάθειά του να επιβιώσει, αλλά και να σώσει τα κουτάβια του.

Ωστόσο, οι πυροσβέστες κατάφεραν να το ηρεμήσουν, ενώ λίγο αργότερα δέχτηκε και τα χάδια όσων βρίσκονταν κοντά του.

Η ασύλληπτη κτηνωδία στη Φθιώτιδα

“Ο εγκληματίας πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει”

«Δεν χωράει ανθρώπινος νους τη φρίκη που είδαμε. Το σκυλάκι ήταν δεσποζόμενο και ήδη κλήθηκε η Αστυνομία που κατέγραψε το συμβάν προκειμένου να ερευνήσει την υπόθεση. Ο εγκληματίας πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει.  Παρακαλούμε πολύ όποιος μπορεί να μας οδηγήσει στον δράστη να μας δώσει πληροφορίες» είπε κ. Κώστας Καραγιάννης στην ίδια ιστοσελίδα.

Η ασύλληπτη κτηνωδία στη Φθιώτιδα

Να σημειωθεί ότι προς το παρόν η σκυλίτσα, φιλοξενείται από κτηνίατρο προκειμένου να την φροντίσει έπειτα από αυτή τη φρικτή εμπειρία που είχε.

Όσο για την ταφή των άμοιρων κουταβιών της, την ανέλαβε ο Δήμος Μακρακώμης.

Η ασύλληπτη κτηνωδία στη Φθιώτιδα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ