Φωτογραφίες και ΒΙΝΤΕΟ από την χασισοφυτεία στο όρος Αιγάλεω – Έτσι είχε στήσει την «μπίζνα» ο 39χρονος

Φυτεία με 177 δενδρύλλια κάνναβης, που έφταναν σε ύψος έως και τα δύο μέτρα, εντόπισαν και εκρίζωσαν οι αστυνομικοί σε χαράδρα στο όρος Αιγάλεω. Βρέθηκε επίσης εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για τη φύτευση και καλλιέργεια κάνναβης, όπως λάστιχα, βαρέλια και άλλα.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν τη φυτεία μετά την σύλληψη ενός 39χρονου αλλοδαπού στο Περιστέρι, που κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Είχε προηγηθεί η διερεύνηση σχετικών πληροφοριών, σχετικά με άτομο που δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και στην διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε ο 39χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για τη φύτευση και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, όπως σύστημα εξαερισμού και φιλτραρίσματος αέρα, ξύλινες ράβδοι, λάστιχα ποτίσματος, γλάστρες, αποξηραμένοι κορμοί δενδρυλλίων και λοιπά αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση και του αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσε ο δράστης για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

φυτεία κάνναβη

φυτεία κάνναβη

φυτεία κάνναβη

φυτεία κάνναβη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ