Φωτιά στον Κουβαρά: «Θέλω να πεθάνω» – Συγκλονίζει η υπεύθυνη του καταφυγίου ζώων που κάηκε

Τραγικές ήταν οι συνέπειες της φωτιάς που ξέσπασε στον Κουβαρά, καθώς στο Λαγονήσι μετρούν ήδη τις πρώτες τους απώλειες. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η φωτιά έκανε στάχτη καταφύγιο ζώων με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι λίγα είναι τα ζώα που κατάφεραν να γλιτώσουν από την πύρινη λαίλαπα.

Μεγάλη φωτιά στον Νέο Κουβαρά: Κραυγή αγωνίας για τα ζώα – Κάηκε καταφύγιο στο Λαγονήσι

Μάλιστα, η υπεύθυνη του καταφυγίου προχώρησε σε μία οργισμένη ανάρτηση στο Facebook για τον άδικο χαμό δεκάδων ζώων.

«Τόσα χρόνια παρακαλάμε υιοθεσίες φιλοξενίες ε τώρα δεν θα ξαναπαρακαλέσουμε… 10 έμειναν και δεν ξέρω πόσα έχουν φύγει στο δρόμο διότι ανοίξαμε πόρτες να φύγουν περίπου 14 κάηκαν και εκεί που δεν μας ήξερε ούτε η μάνα μας… ξαφνικά με καλούν όλα τα βοθροκαναλα να τους δώσω ζουμερή είδηση μετά από αυτή την καταστροφή εγώ απλά τελείωσα σίγουρα αυτή τη στιγμή θέλω να πεθάνω…. δεν θα το κάνω διότι επιβίωσαν κάποια.. Απλά εγώ και η φιλοζωία τελείωσε!!!!!», έγραψε συγκεκριμένα.

Στα λευκά η Πάρνηθα: Πυκνό χιόνι στο καταφύγιο Μπάφι – ΒΙΝΤΕΟ

Νωρίτερα, η είδηση για το καταφύγιο ζώων που κάηκε ολοσχερώς προκάλεσε την αντίδραση κι άλλων φιλοζωικών οργανώσεων στο facebook.

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Τραυματισμένο ελάφι βρήκε καταφύγιο σε αυλή σπιτιού

«Κάηκε το καταφύγιο Fazoo Farm. Από ότι διαβάσαμε, γλίτωσαν ελάχιστα ζώα. Καλό θα ήταν όσοι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν, να συντονιστούν μεταξύ τους, για να μην δημιουργηθεί περαιτέρω σύγχυση και πανικός. Μόνο πένθος, θλίψη και οργή για τον άδικο χαμό τόσων ψυχών», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η «Πανελλαδική ηλεκτρονική διαμαρτυρία για τα ζώα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ