Euroferry Olympia: Εικόνες του φλεγόμενου πλοίου από τη Χειμάρρα – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Παρασκευής στις Λιμενικές Αρχές εξαιτίας μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στο πλοίο Olympia, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα – Μπρίντεζι.

Το πλοίο καίγεται ολοσχερώς με τον μαύρο καπνό να έχει καλύψει τον ουρανό την ώρα που δίνεται μάχη προκειμένου οι επιβάτες να μεταφερθούν σώοι στην Κέρκυρα, όπου αναμένεται να γίνει η καταμέτρηση και η ταυτοποίηση των επιβατών.

“Στην περιοχή σπεύδουν δύο ρυμουλκά. Σύμφωνα με τις επίσημες καταστάσεις, στο πλοίο επέβαιναν 239 επιβάτες και 51 άτομα πλήρωμα. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς των επιβαινόντων βρίσκεται σε εξέλιξη. Πλήρης καταγραφή και ταυτοποίηση των επιβαινόντων θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα” περιέγραψε ο Νίκος Λαγκαδιανός, κατά την επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού.

Οι τελευταίες πληροφορίες παρατηρείται διαφορά στον αριθμό μεταξύ των επιβαινόντων στο πλοίο που έχει στα στοιχεία του το υπουργείο Ναυτιλίας και αυτών που είχε δηλώσει ο καπετάνιος. Υπάρχουν πληροφορίες για 5 αγνοούμενους, ενώ οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι αγνοούμενοι μπορεί να ανέρχονται και σε 11.

Το θρίλερ αναμένεται να λήξει όταν γίνει η καταμέτρηση και ταυτοποίηση των επιβαινόντων στην Κέρκυρα.

Στα παρακάτω βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, φαίνεται το φλεγόμενο πλοίο από το χωριό Πάλασσα Χειμάρρας

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ