Φωτιά στο Λουτράκι: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών – Κορίνθου – «Είμαστε δύο ώρες ακινητοποιημένοι»

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται αυτή την ώρα στο Λουτράκι.

Φωτιά στο Λουτράκι: Διακόπηκαν τα δρομολόγια του Προαστιακού προς το Κιάτο

Μάλιστα, για την ταλαιπωρία που βιώνουν αυτή την ώρα οι οδηγοί μίλησε στο enikos.gr αναγνώστης, ο οποίος κατήγγειλε ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με πολλά προβλήματα, ενώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε τα οχήματα είναι ακινητοποιημένα εδώ και περίπου 2 ώρες με την επικοινωνία, όπως αναφέρει ο ίδιος, με πυροσβεστική και αστυνομία να καθίσταται αδύνατη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου από τον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ νωρίτερα διακόπηκε και η κυκλοφορία στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, λόγω της φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λουτράκι.

Πύρινος εφιάλτης στο Λουτράκι: Σπίτια παραδόθηκαν στη φωτιά – Εκκενώθηκαν 8 οικισμοί

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ολυμπία Οδός η οποία αναφέρει πως «με εντολή της Τροχαίας, για προληπτικούς λόγους έχει κλείσει το τμήμα του αυτοκινητόδρομου από τον κόμβο Αγ. Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς στο Λουτράκι.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλλουν προσωρινά μέχρι νεοτέρας».

Η ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας για τις φωτιές σε Νέο Κουβαρά, Δερβενοχώρια, Λουτράκι, Βοιωτία

Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ