Φωτιά στο Λουτράκι: Δύσκολες στιγμές για συνεργείο του OPEN – «Πάμε, πάμε, πάμε…» φώναζε η ρεπόρτερ

Εξαιρετικά επικίνδυνη είναι η κατάσταση στον Άγιο Χαράλαμπο στο Λουτράκι, καθώς το πύρινο μέτωπο βρίσκεται εκτός ελέγχου, με τα δέντρα να να έχουν τυλιχθεί στις φλόγες σε σημείο που υπάρχουν και πυλώνες ηλεκτροδότησης και σημειώνονται εκρήξεις.

Κόλαση φωτιάς στο Λουτράκι: Μια ανάσα από τα σπίτια οι φλόγες στον Άγιο Χαράλαμπο

Η φωτιά πλέον έχει μπει στις αυλές των σπιτιών, ενώ άλλες εστίες βρίσκονται μία ανάσα από τις κατοικίες της περιοχής που έχουν εκκενωθεί. Η πύρινη λαίλαπα, σύμφωνα με το OPEN, ξέφυγε από τον έλεγχο το πρωί της Τρίτης έπειτα από αναζωπυρώσεις που σημειώθηκαν στην περιοχή με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική.

Την στιγμή που το πευκοδάσος έχει παραδοθεί στις φλόγες και οι εστίες φωτιάς ξεσπάνε η μία μετά την άλλη, η κάμερα του OPEN κατέγραψε την πυρκαγιά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να περικυκλώνει άμεσα ολόκληρη την περιοχή, ενώ ταυτόχρονα ακούγονται εκρήξεις. «Έχουν πάρει όλα τα δέντρα, ακούμε εκρήξεις. Παντού υπάρχει μαύρος καπνός».

Φωτιά στα Δερβενοχώρια: Στις ακτές της Βόρειας Αφρικής έφτασε ο καπνός – Δείτε την δορυφορική εικόνα

Η ρεπόρτερ του OPEN, Ελευθερία Σπυράκη μαζί με συνεργείο έζησε την κόλαση επί γης, καθώς έφτασε δίπλα από την πυρκαγιά με αποτέλεσμα να φύγει τρέχοντας προκειμένου να γλιτώσει από την πύρινη λαίλαπα που καίει ανεξέλεγκτη αλλά και τις εκρήξεις. «Πρέπει να απομακρυνθούμε, Μίνα! Μας κάνουν νόημα να απομακρυνθούμε από την περιοχή, παντού υπάρχουν φλόγες, πάμε πάμε πάμε! Πάμε λίγο πιο γρήγορα Πάνο!» ακούγεται να φωνάζει σε ζωντανή μετάδοση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ