Φωτιά στην Ρόδο: Συγκλονίζουν οι εικόνες από τις εκκενώσεις οικισμών – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τις εκκενώσεις οικισμών στην Ρόδο εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη σε τρία πύρινα μέτωπα.

Φωτιά στη Ρόδο: Κυβερνητικό κλιμάκιο έφτασε στο νησί

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο που εξασφάλισε το enikos.gr η επιχείρηση απεγκλωβισμού κατοίκων και τουριστών από τις περιοχές που απειλούνται άμεσα από την πύρινη λαίλαπα είναι μεγάλη, ενώ η φωτογραφία από τον οικισμό Κιοτάρι στην οποία διακρίνονται δεκάδες άνθρωποι να περιμένουν να επιβιβαστούν σε σκάφος για την ασφαλή μεταφορά τους συγκλονίζει.

Δείτε την φωτογραφία

Φωτιά στην Ρόδο: Στο νοσοκομείο τρία άτομα από το χωριό Γεννάδι

Ακόμη, συγκινεί το βίντεο από την μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού στο οποίο διακρίνεται μία ηλικιωμένη κυρία να κρατάει το μπαστούνι της και να συνοδεύεται προς την έξοδο του σπιτιού της από άνδρα της ΕΛΑΣ.

Φωτιά στην Ρόδο: Νέο μήνυμα του 112 σε Πεύκη, Λίνδο και Κάλαθο – Άμεση εκκένωση του χωριού Ασκληπιείο ζήτησε ο δήμαρχος

Υπενθυμίζεται ότι τα μηνύματα από το 112 για εκκένωση οικισμών να πέφτουν «βροχή» καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με το πιο πρόσφατο να έχει σταλεί για εκκένωση στις 1:52 τα ξημερώματα της Κυριακής για τους οικισμούς Μάσαρη, Μαλώνα και Χαράκι.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ