Φωτιά στην Ρόδο: Σε εξέλιξη η εκκένωση των ξενοδοχείων στην Λάρδο

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η εκκένωση των ξενοδοχείων στην Λάρδο της Ρόδου, καθώς οι φλόγες πλησιάζουν την περιοχή.

Φωτιά στη Ρόδο: «Τρία είναι τα επικίνδυνα πύρινα μέτωπα» λέει στο enikos.gr ο αντιδήμαρχος

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο των ξενοδόχων Ρόδου, Γιάννη Παπαβασιλείου στην περιοχή βρίσκονται περίπου 5.000 τουρίστες, οι οποίοι θα μεταφερθούν με πούλμαν στην πόλη της Ρόδου και στο βόρειο κομμάτι του νησιού, που δεν πλήττεται από την φωτιά.

«Η φωτιά φαίνεται από εδώ από τα ξενοδοχεία μας. Είναι πολύ μεγάλη και ο καιρός θα κρίνει που θα πάει η φωτιά και που θα τελειώσει», είπε στο Mega ο Γιάννης Παπαβασιλείου, που εκτίμησε ότι περίπου 10.000 τουρίστες διέμεναν στο Κιοτάρι, το οποίο εκκενώθηκε.

Εφιαλτική νύχτα στην Ρόδο: Μάχη με τις φλόγες σε τρία μέτωπα – 112 σε Γεννάδι και Κιοτάρι, η φωτιά καίει σπίτια στο χωριό Λάερμα

Παράλληλα εξήγησε ότι οι υπεύθυνοι στα ξενοδοχεία θα παραμείνουν όλο το βράδυ επί ποδός προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. «Όλα τα ξενοδοχεία έχουν σηκώσει μάνικες. Έχουν βάλει τις γεννήτριες. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το γεγονός», τόνισε ο αντιπρόεδρος των ξενοδόχων Ρόδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ