Φωτιά στην Εύβοια: Συγκλονίζει η ηλικιωμένη από τις Γούβες που η φωτογραφία της έγινε viral

Η φωτογραφία της κας. Παναγιώτας έγινε viral και πρωτοσέλιδο στον ξένο Τύπο. Η κίνηση του χεριού της, τα κλειστά μάτια και το στόμα αποτυπώνουν τον πόνο και την απόγνωση που νιώθει τη στιγμή που αναγκάζεται λόγω του πύρινου μετώπου να φύγει από το σπίτι της. «Θόλωσε το μυαλό μου δεν ήξερα τι να κάνω για αυτό φώναζα. Εκείνη την ώρα ήμουν εκτός εαυτού. Φώναζα απελπισμένη και με την υπέρταση που είχα έπεσα κάτω», δήλωσε στον ΑΝΤ1 Η 81χρονη Παναγιώτα Νουμίδη που καθήλωσε τον πλανήτη.

Η κα. Παναγιώτα δεν είναι γέννημα-θρέμμα Ευβοιώτισσα, αλλά οι Γούβες και αυτό το δάσος μετά από 34χρονια στο χωριό θεωρεί ότι είναι ο τόπος της και γι’ αυτό σήμερα δακρύζει. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα βγω έξω και θα δω αυτό το πράγμα, εγώ θα φύγω είμαι μεγάλή αυτά πότε θα γίνουν, τον αγαπάω τον τόπο εδώ είναι αμαρτία αυτό που έγινε. Μαζευτήκαν πολλά παιδιά από το χωριό και έτσι γλύτωσαν τα σπίτια», προσθέτει συγκλονισμένη.

Η κυρία Παναγιώτα που πλέον η φωτογραφία της έγινε σύμβολο όπως και ο πίνακας κραυγή του Μουνκ, ξορκίζει το κακό που τους βρήκε κερνώντας γλυκά και λέγοντας μια φράση που δύσκολο ξεστομίζει, αυτή τη φράση που θα έπρεπε να της πούμε όλοι μας: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ»…

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.