Φωτιά στη Μεταμόρφωση: Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση κατάσβεσης – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών στη Μεταμόρφωση Αττικής. Η μάχη των δυνάμεων πυρόσβεσης για την κατάσβεση της συνεχίζεται. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συντονίζει ο Αρχηγός του Π.Σ. αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ενώ στον τόπο της πυρκαγιάς βρίσκεται και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, για τον συντονισμό των φορέων όπου χρειαστεί. Λίγο μετά τις 14:00 μήνυμα εστάλη από το 112, ενημερώνοντας τους κατοίκους για την επικινδυνότητα λόγω των επικίνδυνων καπνών. Το μεγαλύτερο πρόβλημα από την πυρκαγιά είναι ο πυκνός τοξικός καπνός και η ατμοσφαιρική ρύπανση από τα πλαστικά, γι’ αυτό από το πρωί υπάρχει επικοινωνία της Πυροσβεστικής με την Περιφέρεια, ενώ παραμένει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας. Καλό θα είναι οι πολίτες που μένουν σε περιοχές όπου κατευθύνεται ο καπνός να μένουν στα σπίτια τους, με καλά κλεισμένα όλα τα ανοίγματα, να επικοινωνούν με γιατρό αν δεν νιώθουν καλά και όσοι κινούνται στους δρόμους να αποφεύγουν τον καπνό.

Στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr φαίνονται οι πυκνοί καπνοί που συνεχίζουν να βγαίνουν από το εργοστάσιο, καθιστώντας δύσκολο και το έργο των ελικοπτέρων που επιχειρούν από νωρίς.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ