Φωτιά Γλυφάδα – Βούλα: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Η φωτιά που ξεκίνησε από την Γλυφάδα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Βούλα. Πριν από λίγο η Τροχαία προχώρησε σε νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή.

Αυτοί οι δρόμοι είναι κλειστοί:

18:00 Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων: 1) επί της οδού Κυδωνίων από το ύψος της συμβολής της με τη Βουλιαγμένης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό. 2) επί της συμβολής των οδών Παρνασσού και Κατσαντώνη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό

17:55 Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων: 1) επί της οδού Υμηττού στη συμβολή με τις οδούς Λεωνίδου και Θεσπιέων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό 2) επί της οδού Προόδου από το ύψος της συμβολής της με τη Βουλιαγμένης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό 3) επί της οδού Πειραιώς από το ύψος της συμβολής της με τη Βουλιαγμένης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό 4) επί της οδού Δερβενακίων από το ύψος της συμβολής της με την οδό Δημ. Γούναρη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό 5) επί της οδού Ζακύνθου από το ύψος της συμβολής της με την Δημητσάνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό.

16.03 Πραγματοποιούνται εκτροπές στη συμβολή των οδών: 1) Τροίας και Πριάμου, 2) Έκτορος και Πατρόκλου, 3) Θεσσαλίας και Αρματωλών

14.35 Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Υμηττού από το ύψος της οδού Απόλλωνος, ρεύμα προς θέση Κρεμασμένος Λαγός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ