Φως στο Τούνελ: Θύμα του κυκλώματος μαστροπείας σπάει τη σιωπή του – «Έτσι με παρέσυραν από τα 15 μου»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», με μια ανήλικη που έπεσε θύμα του κυκλώματος που παρασύρει μικρά κορίτσια στον σκοτεινό κόσμο της πορνείας και των ναρκωτικών.

«Είμαι δεκαεπτά χρόνων, πηγαίνω σχολείο και μένω με την οικογένειά μου», λέει χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τα όσα ισχυρίζεται κάποιος «πελάτης» ότι του είχε συστηθεί ως 19 χρονών απάντησε:

«Ψέματα λένε… Τα λένε για να σώσουν τους εαυτούς τους. Δεν είχα χρησιμοποιήσει κάποιο σάιτ γνωριμιών ποτέ. Ίσως κάποια άλλη κοπέλα χρησιμοποιεί τα στοιχεία και τη φωτογραφία μου. Την είχα καταγγείλει την αγγελία στην αστυνομία καιρό τώρα. Ήταν περίπου ενεργή για ένα χρόνο η αγγελία, αλλά τη διέγραψαν πριν από μερικές εβδομάδες.

Την δουλειά αυτή την έκανα δύο χρόνια. Με είχαν παρασύρει τα κυκλώματα αλλά τώρα θα βρω μια δουλειά κανονική. Αυτή η Λέλα με έμπλεξε. Μου έλεγε “Κοίτα τους μεγάλους άνδρες που έχουν λεφτά, άσε τα πιτσιρίκια, δεν είναι για σένα”.

Εκείνη έπαιρνε χρήματα και από μένα και από τους πελάτες. Μου είχε γνωρίσει έναν πελάτη και πήγαινα μαζί του από τα 15 μου για περίπου ένα χρόνο. Είχα φτάσει να παίρνω 150 – 200 ανά επαφή. Με πήγαιναν στο… στο Γκάζι. Εκεί πάνε κι άλλα ανήλικα κορίτσια. Έδειχνα ψεύτικη ταυτότητα. Πλέον, δεν έχω όμως καμία ανάμειξη», λέει χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ