Φως στο Τούνελ: «Τη γνώρισα σαν ενήλικη σε site» – Τι λέει πελάτης του κυκλώματος μαστροπείας

Το «Φως στο Τούνελ» εντόπισε και μίλησε με έναν από τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών.

Ο «πελάτης» όπως ο ίδιος δηλώνει σε δημοσιογράφο της εκπομπής, ανέφερε πως δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα και πως η σχέση του με την ανήλικη ήταν καθαρά επαγγελματική.

«Δεν έχω καμία εμπλοκή αγαπητέ μου, εγώ απλώς ένας πελάτης είμαι, εμπλοκή σημαίνει συνέργεια. Θέλω να το εμπεδώσετε αυτό που σας λέω. Είχαμε συνευρεθεί, είχαμε επαγγελματική σχέση, όταν εκείνη παρουσιαζόταν, όμως, ως 19χρονη. Και συνεχίζει να παρουσιάζεται ως 19χρονη. Εάν ψάξετε λίγο στα site θα δείτε ότι η κοπέλα έχει ενεργές αγγελίες που δηλώνει ότι είναι 19 χρόνων. Δηλαδή αυτό το ότι κάποιος την εκδίδει, δεν ισχύει. Δε βάζει κάποιο άσχετο τηλέφωνο, είναι το προσωπικό της. Γιατί δεν το ψάχνει αυτό το Ανηλίκων;», ανέφερε εμφανώς φορτισμένος ο κατηγορούμενος για τη συμμετοχή του στο κύκλωμα.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι ο τρόπος που ήρθε σε επαφή με την ανήλικη, την οποία ο ίδιος χαρακτηρίζει ως «μαστροπό».

«Αρχικά, ξεχνάμε το ανήλικη. Δεν μιλάμε πως μου συστήθηκε απλά, έδειξε και μία πλαστή ταυτότητα φίλης της. Για τέτοια οργάνωση μιλάμε. Από ένα site τη γνώρισα εγώ. Εάν θα θεωρούσα κάποιον μαστροπό, θα ήταν η ίδια, πρώτη απ’ όλες. Αυτή μου πρότεινε άλλες. Επειδή υπήρχε μία χρονική διάρκεια στη γνωριμία μας και είχαμε φτάσει και σ’ ένα άλλο επίπεδο συνομιλίας, το έκανε και από την καλή της την καρδιά γιατί οι άλλες ήταν άφραγκες. Εφόσον κάνατε τον κόπο να βρείτε εμένα και το τηλέφωνό μου, καλό θα είναι να ψάξετε να βρείτε και αυτή που το παίζει θύμα… Ακόμα και με το Δίκαιο των ανηλίκων, αν δεν κάνω λάθος, θα έπρεπε να έχουν συλληφθεί, εφόσον εξακολουθούν να κάνουν κάτι παράνομο. Εάν θέλετε να βρείτε τη λύση, σταματήστε να θεωρείτε ότι είναι θύματα κάποιες, δεν είναι καθόλου θύματα, θύτες είναι», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ