Φως στο Τούνελ: Θρίλερ με την εξαφάνιση του «ρεμπέτη της Αριστοτέλους» – Τι λέει φίλη του στην κάμερα της εκπομπής

Εξαφανισμένος κοντά πέντε μήνες παραμένει ο μουσικός Περικλής Τσιαπάνος, από τη Θεσσαλονίκη.

Ξαφνικά, το μπουζούκι του στην πλατεία Αριστοτέλους σίγησε, αφήνοντας φίλους και γνωστούς του με ερωτήματα χωρίς απαντήσεις.

Γιατί να εξαφανιστεί ή ποιος μπορεί να ήθελε να τον εξαφανίσει; Όσοι τον γνώριζαν, μιλούν για έναν πολύ καλό άνθρωπο, με μεγάλη αγάπη στον σκύλο του, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι.

«Έψαχνε άλλο σπίτι. Σε δυο τρία που πήγε, δεν τον άφηναν με τον σκύλο και είπε ότι δεν μπορούσε χωρίς εκείνον. Τον αγαπούσε πάρα πολύ. Μπλεγμένος δεν ήταν προβλήματα όμως οικονομικά είχε. Έμενε σε σπίτι χωρίς φως», είπε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο ζωγράφος Ανδρέας Καντύλης στην Αριστοτέλους.

«Δεν πήγαινε πουθενά χωρίς τον σκύλο του» – Φίλη του ρεμπέτη της Αριστοτέλους

Φίλη του μιλάει στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και αναφέρει ότι ο 47χρονος Περικλής ήταν χαρούμενος γενικά αν και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

«Μου έλεγε τα οικονομικά προβλήματα που είχε και τα θέματα με τον σκύλο και το σπίτι, γιατί του έκαναν γενικά πολλά παράπονα για τον σκύλο. Γάβγιζε, έκανε ζημιές στο σπίτι και έπρεπε να τις φτιάξει. Έψαχνε άλλο σπίτι, κάπου στην Άνω Πόλη και περίμενε έναν κύριο, να φύγει για να πάει αυτός», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η φίλη του ανέφερε στο Φως στο Τούνελ: «Δεν πήγαινε πουθενά χωρίς τον σκύλο, ήταν παντού μαζί. Ακόμη και όταν ερχόταν να κουρευτεί, έφερνε τον σκύλο. Ο σκύλος ήταν λίγο μπόξερ, λίγο πίτμπουλ, ήταν μίξη. Στην αρχή ο Περικλής άφηνε τον σκύλο σπίτι και πήγαινε μόνος του στην Αριστοτέλους να παίξει, μετά όμως τον πήρε μαζί του και ήταν καλύτερα».

Μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο έμαθε τα όσα συνέβησαν:

«Πήγα στην Αστυνομία γιατί είχα να τον δω πάνω από δυο εβδομάδες, οπότε το σκυλί σίγουρα ήταν δυο εβδομάδες μόνο του. Απλά μου κάνει εντύπωση, τόσο καιρό δεν το άκουσε κανείς να γαβγίζει; Μου είπαν στην Αστυνομία ότι το σκυλί πέθανε από ασιτία. Δεν πιστεύω ότι ο Περικλής άφησε τον σκύλο και έφυγε!».

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή δεν πήρε μαζί του ούτε το μπουζούκι του. Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία να πάει στο Άγιο Όρος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ